Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csodás külső, kiábrándító belső

Hotel Palota LillafüredHotel Palota Lillafüred a térképen

Átlagos 2013. novemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2013. november 6.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
3 gyerekes család vagyunk, ajándékba kaptuk a 2 éjszakás lillafüredi tartózkodást, szóval ajándék lónak... Előrebocsátom, hogy tudom magamról, hogy extrásan igényes vagyok és vevőként/vendégként szeretem, ha érzem, hogy odafigyelnek rám.
Lillafüred gyönyörű, nem tudom, ilyen természeti adottságokkal rendelkezik-e más magyarországi hely (biztos, csak én még nem voltam ott). A Hotel Palota épülete kívülről csodás, a függőkertek, az Anna-vízesés, a Hámori-tó mind külön élmény. Nagyon szeretjük a természetet, ezért a séta felejthetetlen volt.
DE. A családinak kikiáltott szoba egy zsák, amiben az egyik szoba a másikból nyílik és ha a feleségemmel nem akarunk a 120 centi széles kinyitható kanapén aludni, akkor csak a gyerekeken keresztül tudunk kijutni a szobából, ami mondjuk egy esti (lefektetést követő) wellnessezést eleve lehetetlenné tesz - de ez itt nem is baj, mert a wellness 9-kor bezár, esélyünk sincs. A hálószobában nincs éjjeliszekrény, csak asztalka, ergo a gyerekek elől nem lehet semmit elpakolni, minden szem előtt van. A fürdőszobában nincs szekrény, se polc, csak egy mosdópult, erre lehet pakolni. Gyerek utazóágyat tudnak adni, de se bili, se vécészűkítő nincs a szállodában.
A konyha jóindulattal közepes. Vegetariánus lévén én általában nem várok csodát (bár érnek kellemes meglepetések) és fel vagyok készülve arra, hogy napokig levesen és salátán fogok élni, de itt még a salátákban is hús van. A reggeli felejthető, friss péksütemény nincs, csak felmelegített. Félreértés ne essék, aki kedveli a húst hússal, annak lehet jó, de láttam már ennél igényesebb helyet is ennél kevesebbért. (Tudok olyan szállodáról, ahol előre megkérdezik a vendég étkezési szokásait és ahhoz igazítják a kínálatot.)
A wellness jó, csak kicsi ahhoz képest, hogy mennyi szállóvendég lehet, és hogy az utcáról is beengednek vendégeket. Az sem érthető, hogy miért éppen a wellnessnek az a része van kikiáltva időszakos csendes wellnessnek, ahol egyébként az élménymedencék vannak - csendes wellness alatt ugyanis itt elvileg nem tartózkodhat 14 év alatti személy, ami reggel 7 és 9 között van (ezzel nincs is gond), illetve - érthetetlen módon - délután 5 és este 9 között. A téli időszámítás alatt, amikor jellemzően már délután 4-kor sötét van, ezért az ebéd utáni alvásból 4 körül felébredő gyerekkel sétálni már nem lehet elmenni, miért pont őket tiltják ki a wellnessből? És miért pont az élménymedencékből, ahol "gyárilag" is akkora zaj van, mint amekkorát egy visítozó gyerek csap? Megintcsak nem éppen családbarát hozzáállás.
Összességében az a véleményem, hogy ez egy rettentően túlárazott hotel a szolgáltatások színvonalához képest (mert sajnos a csillagok száma nem a szolgáltatások színvonalát tükrözi, csak azok meglétét), ami abból a szempontból persze érthető, hogy a hely adottságainál fogva sok hasonló versenytársa nincs és valószínűleg nem is lesz. Pedig igencsak jót tenne a helynek egy kis verseny. Kisgyerekeseknek semmiképpen nem ajánlom.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Szörnyű
Elhelyezkedés:Kiváló

Hotel Palota további értékelései

2024.03.24barátokkal
Kiváló
2 éjszakát voltunk a szállodában a barátainkkal. A szobák kényelmesek, az ételek ízletesek, bőségesek és változatosak. Érdemes rész venni a szállodát bemutató vezetésen. Kisvasút, pisztrángos, libegő, cseppkő barlangok, aki nem csak wellnessezni szeretne.
2024.02.01a párjával
Kiváló
Röviden csillagos 5-s.A szálláshely,a kiszolgálás,gasztronómia, környezet.Egyszóval szuper.Rengeteg látnivaló a környéken. Nem csak a hely kulturált, de az oda érkező vendégek is.Nyugodt pihenést, kikapcsolódást kínál a szálloda.
2023.11.03a párjával
Kiváló
Csodás ez az egész kastély! Jól sikerültek a modern felújítások megtartva ahol lehetett a korabeli részeket. A szoba jó méretű, gyönyörű kilátásunk volt a hegyre és a Zsófia kilátóra. A reggeli és a vacsora minden igényt kielégítő bőséges választékú. A wellness is nagyon szép, tiszta, minden elem...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Szeleta Lillafüred - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.22-ig
Hotel Szeleta Lillafüred
42.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
60.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval