Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

végre

Hotel Palota LillafüredHotel Palota Lillafüred a térképen

2014. januárban, üzleti partnerrel járt ittÉrtékelt: 2014. január 18.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az hogy Magyarország egyik legszebb,legszínvonalasabb szállodája ezt azért egy kicsit túlzás kijelenteni, de végre nem szenved a Hunguest Hotel betegségben, hiszen nem egy szocreál épület lett felújítva. Bevallom az utóbbi időkben csalódtam a láncolatban, így nem foglaltattam szobát, hát ha nem tetszik. Kívülről önmagáért beszél ezt már anno is látható volt, de most lentebb is „merészkedtem” hát ha tetszeni fog. És tetszett. Mutattak szobákat nagyon kedvesen, és úgy döntöttem, hogy maradunk. A kilátás persze ha olyan szobát kérünk akkor nagyon szép, igaz ha a belső parkra nézőt kapun az sem csúnya, de azért az nem az igazi. A berendezés egyszerű, nem túlbonyolított, de hangulatos. Tiszta és rendezett. Az étterem (Mátyás, de van még a Hunyadi na arról is lehetne mesélni) ólomüvegei és a hangulata magával ragadt. Meglepően ízletes és finom volt a vacsora, valamint a reggeli is -elismerésem HH-ben még ilyen finomat nem ettem. A személyzet kedves, és udvarias, a környezet szép, sok érdekesség és látnivaló van a környéken. Családosoknak szívesen ajánlom. A wellness szerintem megfelelő nagyságú és tiszta. Az árak, nos meglepő de már 30600HUF-tól (hétköznap)lehet szobát kapni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

Hotel Palota további értékelései

2024.03.24barátokkal
Kiváló
2 éjszakát voltunk a szállodában a barátainkkal. A szobák kényelmesek, az ételek ízletesek, bőségesek és változatosak. Érdemes rész venni a szállodát bemutató vezetésen. Kisvasút, pisztrángos, libegő, cseppkő barlangok, aki nem csak wellnessezni szeretne.
2024.02.01a párjával
Kiváló
Röviden csillagos 5-s.A szálláshely,a kiszolgálás,gasztronómia, környezet.Egyszóval szuper.Rengeteg látnivaló a környéken. Nem csak a hely kulturált, de az oda érkező vendégek is.Nyugodt pihenést, kikapcsolódást kínál a szálloda.
2023.11.03a párjával
Kiváló
Csodás ez az egész kastély! Jól sikerültek a modern felújítások megtartva ahol lehetett a korabeli részeket. A szoba jó méretű, gyönyörű kilátásunk volt a hegyre és a Zsófia kilátóra. A reggeli és a vacsora minden igényt kielégítő bőséges választékú. A wellness is nagyon szép, tiszta, minden elem...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Szeleta Lillafüred - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.22-ig
Hotel Szeleta Lillafüred
42.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
60.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval