varadym étterem értékelései

Értékelései
146
122
102
1729
16
8
2140

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg varadym értékeléseit!

Olvasd el varadym étterem értékeléseit!

varadym értékelései

Egyszerűen jóóó -

Brick Bistro Sárvár

2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 1. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy kellemes és hangulatos környezetben található étterem, konkrétan a "sétló / belvárosi" részen. Kedves és barátságos kiszolgálás, a belső designe toppon van, letisztúlt, minimalista, de mégsem a beton és a fa hihetetlen jó "össszedolgozása" a színek és a vintage stilus izzók a 60 éveket idéző kényelmes székek, egyszóval izléses és igényes és hangulatos/ otthonos.
Megosztom
2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. július 24. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A buszpályaudvar szomszétságában található ez a teraszos étterem a "piac" mellet. Gyors és udvarias kiszolgálás és tényleg gyors. Izletes koktélok és ételek, de igazándíból semmi nem fogott meg ebben az étteremben. Az adagokat -méz mustásos, camaberes csirkemell- kevés volt, viszont a fokhagyma krémleves pizza kenyérel. . .
Megosztom
2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. július 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mivel lebontották a kedvenc éttermünket, így egy másik étterem után néztünk és ez találtuk. Kedves és vidám kiszolgálás, a tisztaság is rendben volt,bár ez a dizájn. . hát ráférne egy renoválás és újra dizájnolás. Csak a szúnyogok amik zavartak. A kért limonádék kicsit cukrosak voltak,de finom.
Megosztom
2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. július 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kelleme teraszos hely. Gyor, pontos és segítőkész kiszolgálás, van is választék rendesen. Az árak elfogadhatóak, nyugodt környezet, a Balcsi kb 40-60 méterre van. A húsleves és a béslszin new york -módra is rendebn volt, úgy sütötték ahogyan kértem. A kotlélok is jó ízűek, nincs agyon cukrozva.Egy negatívum talán a wc-nem túl baratságos.
Megosztom
Finom, még eredeti fagyik -

Hámori Cukrászda Budapest

2018. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. június 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Budapest talán legjobb puncs és vanilia fagyiát itt ettem-ettük. A sos sütik sem rosszak, de nem lesz a kedvencem. A tiramisu és a piskota tekercs remek a kávé sem rossz, de nem ez az erősségük. Kedves kiszolgálás, nem bántó 'környezet'a parkolásnál figyelni kell -mert ingyenes még-, de a JKF figyeli a teret és küldi a szolgálatot ha a tiltott részekre áll az ember :( ami nem nehéz.
Megosztom
Egy hely ahol a wc....5* os -

Bagolyvár Vendéglő Pécs

2018. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. június 21.
Kritikus vagyok, de nem várok csodát, de ez a hely. . . Csodálatos és a panoráma a teraszról! Hát kérem élni biza jó! ! Kedves és gyors kiszolgálás, minőségi alapanyagok és zseniális friss burgonyás kenyér ami 8 óra után is ízletes és finom. Az ételek ízletesek és igazán jó ízűek, a húsleves hihetetlenül finom volt csak úgy mint a panko morzsás csirkemell burgonyapürével.
Megosztom
Remek és egyedi -

Kastély Kávézó Keszthely

2017. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. július 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hihetetlen kávét ittunk itt és a sütemények. . . egyszerűen leírhatatlan. A tulajal beszélve kiderűlt, ö készíti a sütiket egytől-egyig, és "sajnos " olasz és nem hazai alapanyagokból. Elmondása szerint, nem talált még olyan lisztet, cukrot és pl:menta kristály alapanyagot ami szerinte megfelelő lenne, -az érzésem szerint biza maximalista az uriember- de ez nem baj.
Megosztom
2017. júniusban, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2017. június 23. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
47 év ide 47 oda, sajnos a kor már el járt pl: a wc-k felett. Hihetetlen büdös és ódivatú,és kifordúl met nem lehet megmaradni, és még kicsi is. Nem igazán költenek a helyre-vagy nem látszik, pedig kellenem mert jó helyen van és van hangulata is. Kevés az étel választék egy csárdához képest, levesekből 3-4 hal és csak egy erőleves kapható semmi más.
Megosztom
Egy remek hely, végre... -

Golden Bridge Steak House Siófok

2017. júniusban, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2017. június 23. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kb, 4 év voltam iltt utoljár, de "nem" változott semmit. Ugyan olyan remek, hangulatos és még mindíg tökéletes ételeket kaptunk most is mint annó. Friss alapanyagok, az eperkémleves valami eszméletelen, a koktélok és a bélszin is amit pontosan olyanra sütöttek amilyenre kértünk. A kiszolgálok, udvariasak és türelmesek, figyelmesek, de nem tolakodóan.
Megosztom
2016. áprilisban, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2016. október 22.
Már maga a koncepció is hatalmas és egyedi ötlet és ezt még az ételek tálalásával, minőségével, ízeivel tovább "fokozták". Különleges és feltöltő kulináris kalandban volt itt is részünk, hangulatos, meghitt,hely kiváló konyhával, kedves és nem tolakodó kiszolgálással. Az árak teljesen elfogadhatok, a bélszín remekvolt, az adagok rendes "méretűek" voltak.
Megosztom
11 oldalon / 102 találat


TérképX