varadym étterem értékelései

Értékelései
133
118
97
1638
15
8
1910

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg varadym értékeléseit!

Olvasd el varadym étterem értékeléseit!

varadym értékelései

Egy hely ahol a wc....5* os -

Bagolyvár Vendéglő Pécs

2018. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. június 21.
Kritikus vagyok, de nem várok csodát, de ez a hely. . . Csodálatos és a panoráma a teraszról! Hát kérem élni biza jó! ! Kedves és gyors kiszolgálás, minőségi alapanyagok és zseniális friss burgonyás kenyér ami 8 óra után is ízletes és finom. Az ételek ízletesek és igazán jó ízűek, a húsleves hihetetlenül finom volt csak úgy mint a panko morzsás csirkemell burgonyapürével.
Megosztom
Remek és egyedi -

Kastély Kávézó Keszthely

2017. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. július 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hihetetlen kávét ittunk itt és a sütemények. . . egyszerűen leírhatatlan. A tulajal beszélve kiderűlt, ö készíti a sütiket egytől-egyig, és "sajnos " olasz és nem hazai alapanyagokból. Elmondása szerint, nem talált még olyan lisztet, cukrot és pl:menta kristály alapanyagot ami szerinte megfelelő lenne, -az érzésem szerint biza maximalista az uriember- de ez nem baj.
Megosztom
2017. júniusban, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2017. június 23. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
47 év ide 47 oda, sajnos a kor már el járt pl: a wc-k felett. Hihetetlen büdös és ódivatú,és kifordúl met nem lehet megmaradni, és még kicsi is. Nem igazán költenek a helyre-vagy nem látszik, pedig kellenem mert jó helyen van és van hangulata is. Kevés az étel választék egy csárdához képest, levesekből 3-4 hal és csak egy erőleves kapható semmi más.
Megosztom
Egy remek hely, végre... -

Golden Bridge Steak House Siófok

2017. júniusban, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2017. június 23. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kb, 4 év voltam iltt utoljár, de "nem" változott semmit. Ugyan olyan remek, hangulatos és még mindíg tökéletes ételeket kaptunk most is mint annó. Friss alapanyagok, az eperkémleves valami eszméletelen, a koktélok és a bélszin is amit pontosan olyanra sütöttek amilyenre kértünk. A kiszolgálok, udvariasak és türelmesek, figyelmesek, de nem tolakodóan.
Megosztom
2016. áprilisban, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2016. október 22.
Már maga a koncepció is hatalmas és egyedi ötlet és ezt még az ételek tálalásával, minőségével, ízeivel tovább "fokozták". Különleges és feltöltő kulináris kalandban volt itt is részünk, hangulatos, meghitt,hely kiváló konyhával, kedves és nem tolakodó kiszolgálással. Az árak teljesen elfogadhatok, a bélszín remekvolt, az adagok rendes "méretűek" voltak.
Megosztom
mesteri szakácsmunka. -

Baraka Restaurant & Lounge Budapest

2016. februárban, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2016. október 22.
Hihetetlen impulzív hely! Az enteriőr a maga nemében egyedülálló és szokatlan, vagy is nem szokatlan, mert minden passzol mindennel. Nem túldizájnolt hely, olyan…egyszerű de még sem. Különleges és érdekes tapasztalt volt pozitív értelemben. Menüt választottuk borkísérettel, ami nagyon jó választás volt!
Megosztom
Remek és még hangulatos is. -

Károlyi Étterem & Kávéház Budapest

2015. decemberben, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 11. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A klasszicista épület a Károlyi utcában (korábban Kecskeméti/Egyetem utca) álló Károlyi-palota, és ebben az épületben található közel hatvan éve a Petőfi Irodalmi Múzeum, itt a belső udvarban ad otthont az étteremnek. Lenyűgöző, hogy a város -szó szerinti- közepén, egyszer csak egy hatalmas kertben találjuk magunkat, ahol csend és béke honol.
Megosztom
2015. szeptemberben, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 11.
Egy kis történelemmel kezdeném itt is: Nevét tulajdonosától, Kaiser Adolftól kapta, aki 1922-ben vette át a kávézót és a közelben lévő Hadik laktanyáról Hadik Kávéháznak nevezte át. A kávézó legendássá vált, elsősorban azoknak köszönhetően, akik ide jártak. A '20-as években csak hogy 1-2 nevet említsünk:Karinthy,Kosztolányi,Móricz,Déry Tibor ,Karinthy,Kosztolányi,Rejtő Jenő,Tóth Árpád.
Megosztom
Kellemes és érdekes -

Korona Étterem Szentendre

2015. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 11.
Valljuk be őszintén, Szentendre főutcájában, ha egy étterem nem megy akkor ott nem a hellyel van a baj, ha nem az étteremmel. Nos, ez az étterem dugi volt, a nap bármely szakába mentünk, azután a nyitás elött félórával leültünk a teraszra és láss csodát, kijöttek és megrérdezték kérünk-e valamit és fel is vették a rendelésünket.
Megosztom
Ötletes és igényes -

Mazel Tov Budapest

2016. áprilisban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 11.
A Mazel Tov étterem valamikor 2014. augusztusában nyitott, az V. kerületben. Jó közlekedésének köszönhetően, kedvelt hely lett. Mediterán hangulatú és hangulatos üvegtetővel, még télen is beengedi a napfényt. Sok kulturális és kulináris rendezvényt tartanak itt, amit nem csodálok.
Megosztom
10 oldalon / 97 találat


TérképX