varadym étterem értékelései

Értékelései
149
123
109
1737
16
8
2234

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg varadym értékeléseit!

Olvasd el varadym étterem értékeléseit!

2021. márciusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2021. március 16.
Gyors kiszolgálás, kedves és pontos. Igaz amit keretem -kalifornia paprikás makit nem árultak, de van rengeteg más, így helyette az uborkás és avokádosat "ettünk" és hoztunk el. Mind kettő remek és jól elkészített pont úgy ahogyan kell. Az árak megfizethetőek. Minden friss és finom volt, a mennyiség a normál megszokott adag, pont elegendő.
Megosztom
Minket nem fogott+ -

Cocco-Mio Étterem Fót

2020. márciusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2021. február 28.
Asztalt foglalva mentünk, ismerős invitált. Mivel a terasz még nem működött plusz a szombat révén az éttere zsúfolásig volt emberekkel. Az "asztalunkat" a bejárathoz közel kaptuk, emiatt huzatos és hideg volt. A sédasztal lefogyott, így étlapról rendeltünk. Van választék és amivel nem volt gond, de nem tett rám mély benyomást és a társaságból másra sem.
Megosztom
2020. szeptemberben, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2021. február 27.
Kellemes környezet, impúlzív hangulatú és ízlésesen illetve igényesen berendezett étterem. Gyors és profi kiszolgálás, kedvező ára és igazán rémek "nagymamis" ízek.Minden friss és megfelelően elkészítve. Egy dolog ami feltűnt,és egy esti meghitt vacsinál zavarna a "másik" asztal közelsége.
Megosztom
2021. februárban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2021. február 27.
Nem egy beülős hely kivéve ha gyorsan szeretnél enni és az ingerszegény környezet nem zavar. Mindezek ellenére remek és finom lángost ettünk itt, majd dolgunk végeztével elvitelre kértünk rántott csirkemellet, rizzsel és kovászos uborkával. Nagyon régen ettem ilyen finom panírú és friss rántott csirkemellet. Az uborka tényleg kovászos volt nem savanyított!
Megosztom
2020. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2021. február 27.
Kellemes környezet -eltekintve, hogy a főút mellet található. Saját hamburger húspogácsa, ami kellemes nem kiemelkedő de ízletes. A választék egyébként széles: Amerikai hot dog, saláták, tortilla wraps ek, gyrosos, rántott camember, édes-chilis csirke és még sok más. Kedves kiszolgálás / házhozszállítás.
Megosztom
2020. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2021. február 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A belváros, belvárosában található, -igen forgalmas nyüzsgő, zajos, mint maga a belváros, -igen itt található az étterem. Megjegyzem ugyan itt azaz mellete kb 50m re van a The Poin…Pub ( Koko volt étterem is) így van létjogosultsága. Modern és fiatalos design jellemzi, kedves, udvarias kiszolgálók, tisztaság és impulzív hangulat jellemzi, egyszerű és letisztult, kellemes hangulatú étterem.
Megosztom
2020. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2021. február 23.
Forgalmas helyen található az étterem, Zuglóban (Thököly út ), de a hátsó kertbe érve minden kint marad, a forgatag a zaj, a nyüzsi, a lüktetés, csak a nyugi és a csend dominál. Hangulatos és kellemes, igényesen berendezett mind a kert, mind a belső tér, finom ételek és kedves felszolgálók vesznek körül. Az ételek minősége és elkészítése is kiemelkedő volt.
Megosztom
Egyszerűen jóóó -

Brick Bistro Sárvár

2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 1. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy kellemes és hangulatos környezetben található étterem, konkrétan a "sétló / belvárosi" részen. Kedves és barátságos kiszolgálás, a belső designe toppon van, letisztúlt, minimalista, de mégsem a beton és a fa hihetetlen jó "össszedolgozása" a színek és a vintage stilus izzók a 60 éveket idéző kényelmes székek, egyszóval izléses és igényes és hangulatos/ otthonos.
Megosztom
2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. július 24. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A buszpályaudvar szomszétságában található ez a teraszos étterem a "piac" mellet. Gyors és udvarias kiszolgálás és tényleg gyors. Izletes koktélok és ételek, de igazándíból semmi nem fogott meg ebben az étteremben. Az adagokat -méz mustásos, camaberes csirkemell- kevés volt, viszont a fokhagyma krémleves pizza kenyérel. . .
Megosztom
2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. július 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mivel lebontották a kedvenc éttermünket, így egy másik étterem után néztünk és ez találtuk. Kedves és vidám kiszolgálás, a tisztaság is rendben volt,bár ez a dizájn. . hát ráférne egy renoválás és újra dizájnolás. Csak a szúnyogok amik zavartak. A kért limonádék kicsit cukrosak voltak,de finom.
Megosztom
11 oldalon / 109 találat


TérképX