Az étterem berndezése dizájnja lenyűgöző. Mivel első alkalommal a kertbe mentünk, ami szintén szépséges, de ehhez végigvonultunk az éttermen, láttuk mit hagyunk ki a friss levegőért. Így másodjára is visszamentünk, akkor már bent foglaltunk helyet. Hanglatos kint is, bent is.
Az ételekről: Úgy tűnik, hogy a menüs étkeztetés a fő profiljuk hétköznepokon legalábbis. Volt választék, a kacsamellet mindegy milyen körítéssle, tálalással adják, isteni finom. Viszont nagyon rá voltunk készülve 4 ( felnőtt) fős családommal a marhapofára :-) ami bizony az elsózás határán állt. Második alkalommal megint azt állapítottuk meg, hogy szerelmes a szakács. A kerti kiszolgálás hibátlan volt, amikor bent foglaltunk helyet ezt nem mondhattuk el. Bizony nagyon sokat kellett várnunk. Szerencse, hogy az étterem díszlete olyan, hogy míg vártunk lehetett bámészkodni. Volt mit nézni. Úgy gondolom egy ilyen belső dizájn mellett tehetnének néhány különlegességet az étlapra, biztos lenne iránta érdeklődés. És a só. . . Mert az biztos, hogy a sót nem a semmilyen íz ellensúlyozására használták, hisz alapjában véve nagyon finomak voltak az ételek, a húsok állaga is mindig kiváló, ízesek. . csak a mi ízlésünk szerint sósak is egyben, így ez ronott az élvezeti értéken.