Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Otthonos és modern

Kelemen-Ház Étterem & Szabadidő központ MakóKelemen-Ház Étterem & Szabadidő központ Makó a térképen

Kiváló 2017. júliusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2017. augusztus 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az étterem berndezése dizájnja lenyűgöző. Mivel első alkalommal a kertbe mentünk, ami szintén szépséges, de ehhez végigvonultunk az éttermen, láttuk mit hagyunk ki a friss levegőért. Így másodjára is visszamentünk, akkor már bent foglaltunk helyet.
Hanglatos kint is, bent is. Bent meg főleg :-)

Az ételekről: Úgy tűnik, hogy a menüs étkeztetés a fő profiljuk hétköznepokon legalábbis.
Volt választék, a kacsamellet mindegy milyen körítéssle, tálalással adják, isteni finom. Viszont nagyon rá voltunk készülve 4 ( felnőtt) fős családommal a marhapofára :-) ami bizony az elsózás határán állt. Második alkalommal megint azt állapítottuk meg, hogy szerelmes a szakács.
A kerti kiszolgálás hibátlan volt, amikor bent foglaltunk helyet ezt nem mondhattuk el. Bizony nagyon sokat kellett várnunk.
Szerencse, hogy az étterem díszlete olyan, hogy míg vártunk lehetett bámészkodni.Volt mit nézni.
Úgy gondolom egy ilyen belső dizájn mellett tehetnének néhány különlegességet az étlapra, biztos lenne iránta érdeklődés.
És a só... Mert az biztos, hogy a sót nem a semmilyen íz ellensúlyozására használták, hisz alapjában véve nagyon finomak voltak az ételek, a húsok állaga is mindig kiváló, ízesek.. csak a mi ízlésünk szerint sósak is egyben, így ez ronott az élvezeti értéken.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (13)
Kelemen-Ház Étterem & Szabadidő központ Makó - Étel/italKelemen-Ház Étterem & Szabadidő központ Makó - Étel/italKelemen-Ház Étterem & Szabadidő központ Makó - Étel/italKelemen-Ház Étterem & Szabadidő központ Makó - Étel/italKelemen-Ház Étterem & Szabadidő központ Makó - Étel/italKelemen-Ház Étterem & Szabadidő központ Makó - Étel/italKelemen-Ház Étterem & Szabadidő központ Makó - Külső képKelemen-Ház Étterem & Szabadidő központ Makó - BelsőKelemen-Ház Étterem & Szabadidő központ Makó - BelsőKelemen-Ház Étterem & Szabadidő központ Makó - BelsőKelemen-Ház Étterem & Szabadidő központ Makó - BelsőKelemen-Ház Étterem & Szabadidő központ Makó - BelsőKelemen-Ház Étterem & Szabadidő központ Makó - Belső

Kelemen-Ház Étterem & Szabadidő központ további értékelései

2023.04.25barátokkal
Szörnyű
A marhagulyás 2 szem hússal valami iszonyatosan sós lében kritikán aluli. A sajtkrém leves puding állagú íztelen cigánypecsenye inkább feketére [moderálva - a szerk.] volt égetve a hozzá tálalt párolt káposzta felismerhetetlen ízvilágot tartalmazott a staek burgonya felismerhetetlenül égett...
2023.04.09családjával
Kiváló
Az ételek mennyisége megfelelő az ízvilág tökéletes harmóniában vagy egymással. A kiszolgálás gyors,a pincérek kedvesek. Az étterem hangulata családias
2022.09.30a párjával
Szörnyű
A marhahús levesnek becézett valami, zsíros meleg víz 3 szem csigatésztával és 2 db nyers sárgarépával. A hely legnagyobb jóindulattal sem nevezhető étteremnek. Az étlap koszos, visszataszító. Az asztal és minden piszkos, asztalterítő természetesen nincs, Senkinek nem ajánlom. Makó szégyene.
Népszerű szállások a környéken
Allium Apartman Makó - Napi árak
Napi árak
2024.09.01-ig
Allium Apartman Makó
14.000 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Elixír Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval