Átlagos 2016. októberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. október 16.
Szép helyen, kellemes környezetben van az étterem, s kellemes árakkal, bőséges menüvel.Ennek ellenére a paradicsomleves langyos volt, a zöldborsó főzelék csomós, egy rántás az egész, kérésre kicserélték, de amit hoztak, az pedig egy csomómentes íztelen étel lett, nem derült ki, mit csináltak vele.Másnap a csülök v olt rossz, tehát itt jó árak, nagy választék,jó hangulat és néha az ételek is sikerülnek.
Kommersz hideg ételek, arrogáns kiszolgálás, lepukkant koszos hely fogadott itt bennünket makói utazásunk során. Nem ajánlom senkinek! Nem jártunk még azért mentünk be, de többet nem fogunk ide menni.
Évek óta ide járók a férjemmel , de már nem fogok. Egyre silányabb a választék vagy hiányos . Nem azt kapjuk amit kérünk. Fizetésnél más ételét is velem fizetették ki. Fel háborító. 1 dolgozó mindig arogáns és tiszteletlen pl.: köszönés nuku, fintorgás kaszánál és rendelésnél is. /Szilvia/ Mindig...
A tányérok koszosak, csúsznak,ragadnak a kosztól, kertem másikat, de ugyan olyan volt. A toalettek erősen felújításra szorulnak. Az ételek viszont finomak voltak.