thelena étterem értékelései

Értékelései
25
41
35
56
15
1
91

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg thelena értékeléseit!

Olvasd el thelena étterem értékeléseit!

thelena értékelései

2019. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. január 30.
Hosszú ideje nem jártam itt. Régen az egyik kedvenc helyem volt. Most nyaralni mentünk és odaútban itt reggeliztünk. Száraz pocsék rántotta, lelkiismeretlen szakács, ez egy összecsapott ehetetlen étel volt. Gondoltam ez csak véletlen hazafelé itt ebédeltünk. A társaim nevében nem beszélhetek, én egy Jókai bablevest kértem palacsintával.
Megosztom
2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 4.
Harmadik alakalommal látogattuk meg az éttermet. Most sem csalódtunk. Nem éppen olcsó, de aki teheti próbálja ki. Későn 11 órakor nyit és fél tizenkettőtől van konyha, de aránylag gyorsak, nem sokat kell várni. Most is kerültünk azért, hogy ebben az étteremben ebédelhessünk. Az adagok nagyok és finomak, nem mellesleg különlegesek.
Megosztom
2018. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 22. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Habár nem volt egyszerű ide találni, a hely csodálatos, igazán alkalmas egy hétvégi kikapcsolódásra. Mi a családdal egy lakodalomba érkeztünk, de a területen található valamennyi vendéglátó egységet sikerült meglátogatnunk, itt is aludtunk, tehát van tapasztalatunk a szállásról is. Ajánlom mindenkinek, a személyzet előzékeny, kedves.
Megosztom
Nekm támadtak a véleményem miatt -

Marica Étterem Igal

2018. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. július 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Annak aki véleményét leírja erről az étteremről, annak azzal is számolni kell, hogy inzultálják, számon kérik, besúgónak nevezik. Ez velem megtörtént 2018. 07. 07-én, amikor egy kellemes fürdőzés után a fürdő előtt vártam a barátomat feleségemmel, odajött az étterem vezetője és számon kérte, hogy miért írtam az oldalukra, amit írtam az étteremről, a felszolgálásról, az árakról, az ételek romló mennyiségéről és minőségéről, s arról, hogy becsaptak a számolásnál, illetve a kifizetett ételt nem szolgálták fel.
Megosztom
Kellemes kilátás -

Galéria Étterem Igal

2018. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. július 4.
Most először jártam ebben az étteremben, habár sokat járok Igalban. A parkoló fölött található, egy kellemes terasszal, ami a parkolóra és a fürdőre néz, a hűs ősfák alatt. Éppen ott voltak a tulajdonosok, nagyok előzékenyek és kedvesek voltak. Csodálkozom, hogy még senki nem értékelte. A fürdés előtt és utána ajánlanám ezt az éttermet. +++++++++++++++++++++
Megosztom
Széles választék -

Iluska Étterem Igal

2018. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. június 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Tetszetős étlap, nagyon bő választék, de egy sima ebédért közel nyolcezret fizetni az húzós. Hozzá kell tennem, hogy nem tudtuk megenni a kétszemélyes tálat.A kiszolgálás nagyon kedves volt. Végre a burkolók is levonultak az uszoda területéről, így már kellemes a környezet.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Megosztom
Mindig szívesen jövök vissza -

Kurta Kocsma Étterem Zenés Mulatóhely Kiskőrös

2017. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. május 22.
Nagyon jó hangulatú étterem, kellemes terasszal, tágas udvarral és kerthelyiséggel. Gondoltak a gyerekekre is itt kiszaladgálhatják magukat, még játszótér is van. Délben menüs étkeztetéskor általában telt ház, de gyors a kiszolgálás, rugalmasak az ételválasztásnál, s nagyon jó az ár érték arány.
Megosztom
Mindig szívesen jövök vissza -

Révkapu Vendéglő Mohács

2017. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. május 22.
Nagyon kellemes családi vállalkozás. Kiváló kilátás a Dunára, a kikötőre, nem akar az ember elmenni, annyi a látnivaló. Az ételek finomak, nagy adagok, a kiszolgálás profi. Széles a választék minden tekintetben. A kiszolgáló létesítmények egy kicsit szűkösek. Mindenkinek ajánlom aki átmegy a városon. Én már voltam itt úgy is, hogy ez volt a úti cél.
Megosztom
2018. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. május 15.
A tulajdonos másik vendéglője már sok kellemes percet okozott, gyakran étkeztünk itt. Az új éttermükbe most jöttem először és szörnyűnek találtam. Az étterem elé és az étterembe összehordott lomok, mindenféle szisztéma nélkül besűrítve, nem ide illő. A felszolgáló habár az ételt sokára kihozta, de sem evőeszközt, sem szalvétát nem hozott, azt a szomszédos asztalokról szedtem össze.
Megosztom
2018. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. január 25.
Tegnap jártam ott ebédidőben. Kértem egy menüt, két féle volt, azt kértem, hogy a leves a másik menüből legyen. Az volt a válasz, hogy azt csak felárral lehet. Mondtam a kiszolgálónak, hogy akkor járna mind a két leves? ! Az volt a válasz, hogy ő odaadja, de én nem kértem inkább semmit, mert közben szedte a burgonyát a paradicsomos húsgombóchoz, és láttam , hogy totál SZÁRAZ, régi, öreg.
Megosztom
4 oldalon / 35 találat


TérképX