A SZÁLLÁSHELY TELJESKÖRŰ FELÚJÍTÁST ÉS ÁTALAKÍTÁST KÖVETŐEN 2026-BEN MÁR ELEGÁNS, NÉGYCSILLAGOS BOUTIQUE HOTELKÉNT VÁRJA VENDÉGEIT. A makói belváros szívében található Boutique Hotel LuDo különleges hangulatával, elegáns enteriőrjével és nyugodt környezetével várja vendégeit. A négycsillagos boutique hotel mindössze néhány perc sétára helyezkedik el a híres Hagymatikum Fürdőtől, így ideális választás pihenéshez, romantikus kikapcsolódáshoz vagy akár üzleti utazáshoz is.
A szálloda egyedi karakterét az antik bútorokkal berendezett terek adják, amelyek harmonikusan ötvözik a klasszikus eleganciát a modern komforttal. A hotel minden szobája saját hangulattal rendelkezik, így a vendégek valóban különleges élményben részesülhetnek. A standard és superior szobák mellett tágas lakosztályok is elérhetők, amelyek ideálisak családok vagy hosszabb tartózkodás esetén. A több mint 1000 négyzetméteres belső pihenőpark csendes, zöld környezetet biztosít a feltöltődéshez. A parkban kialakított hangulatos pihenősarkok, a csobogók és a napfényes terasz tökéletes helyszínt kínálnak egy nyugodt reggelihez vagy esti beszélgetéshez. A szálloda saját kávézója, a LuDo Cafe szintén hozzájárul a meghitt atmoszférához. A wellnessrészlegben jacuzzi és infraszauna áll a vendégek rendelkezésére, amelyeket a szálloda vendégei díjmentesen használhatnak. A spa-részleg kifejezetten a testi-lelki kikapcsolódást szolgálja, nyugodt, intim környezetben. Emellett a hotel kedvezményes belépési lehetőséget biztosít a közeli Hagymatikum Fürdőbe is. A Boutique Hotel LuDo azok számára ideális választás, akik Makón egy stílusos, nyugodt és személyes hangulatú szállást keresnek.
Sokat hallottunk a Makovecz Imre által tervezett Hagymatikum fürdőről és több más szintén az Ő nevéhez fűződő makói építészeti csodákról, így rövid, három napos városnézésre érkeztünk Makóra. Szállásul a LuDo Apartmant választottuk. A belvároshoz közel, egy szebb napokat látott utcában, erősen felújításra szoruló házak között szerénykedik ez a belülről igényesen kialakított apartman.
A város látványosságai pár perces sétával elérhetőek. Mindenütt nagy tisztaság, gondosan összeállított berendezés, szívélyes vendéglátók. A svédasztalos reggeli nem túl gazdag választékát a finom ízek ellensúlyozták. Sajnos konyhával nem rendelkeznek, így az ebédet/vacsorát másutt kellett megoldani. Összességében az apartmant másoknak is jó szívvel ajánlom.
Régi családi házas negyedben, de a belvárosban található e vadonatúj panzió. Külön előnyére szolgál, hogy mind a távolsági buszhoz, mind a Hagymatikum fürdőhőz közel van. A berendezés egyedileg gyártott hagyma motivumokkal diszitett butorokkal berendezve. Újdonságként hatott, hogy a szekrényajtó nyitásakor felgyulladtak a led lámpák, igy világosban válogathattam a ruhák közt.
A tulajdonos saját maga készitette a reggelit és leste minden kivánságunkat. Nagyon kellemes és hangulatos jakuzzi is van a házban. Akik bográcsozni vágynak, azoknak is ajánlani tudom ezt a helyet.