Hajnal Hotel Mezőkövesd - Vendégvélemények összefoglalója
Hajnal Hotel Mezőkövesden a gyógyvízre és a gyógykezelésekre összpontosító szolgáltatásokat kínál, kiemelve saját gyógyvizes medencéjét és a széles wellness kínálatot. A vendéglátás során a tulajdonos szívügye és a személyzet segítőkészsége gyakran előtérbe kerül, hozzájárulva a zavartalan kiszolgáláshoz. A szobák retró jellegűek, ám a tisztaság és a használhatóság általában megfelel az elvárásoknak, és a berendezés funkcionális.
A reggeli svédasztalos kínálat bőséges, a vacsora pedig általában ízletes és házias jellegű, a kínálat időnként változik. A gyógyvíz kiemelkedő élményt nyújt, a belső és külső medencék és a gyógykezelések széles választéka a regenerálódást támogatja. A környezet nyugodt, a közeli Zsóry Gyógyfürdő könnyen megközelíthető, ami további lehetőségeket kínál a fürdőzésre. Többen hangsúlyozzák az ár-érték arányt, és a hosszabb tartózkodások során a kedvező feltételek előnyösek lehetnek. A wellness részleg és a masszázs-, szauna- és gyógykezelési kínálat korszerűsítés alatt álló elemeket is tartalmaz, de a meglévő lehetőségek is magas színvonalúak. A disznótoros hétvégéket és egyéb rendezvényeket sokan kiemelik, mint hangulatos, közösségépítő programokat. A személyzet udvarias és figyelmes, a vezetői figyelem és a vendégközpontú hozzáállás hozzájárul a nyugodt és családias környezethez. Összességében a Hajnal Hotel Mezőkövesden olyan hely, ahol a gyógyvíz és a kényelem összekapcsolódik, és a vendégek általában pozitív benyomással távoznak.
Mindennel meg voltunk elégedve , az ellátás és a kiszolgálás jó volt . A személyzet udvarias segítőkész , figyelmes . Az ételek változatosak , finomak és bőségesek. Kis kellemetlenség ,a szobában lévő asztal nem szállodai szobába való. Ezen kívül jól éreztük magunkat , a fürdő is remek , tiszta , kellemes víz . Ha lehetőségünk lesz újra megyünk.
Hangulatos hotel, kellemes wellness, nagyon finom ételek. Köszönjük a szakács(ok)nak. De a meleg ételek alatt a melegítő/melegen tartó lángnak folyamatosan kellene égnie, mert csak a frissen készült ételek voltak melegek. Volt, hogy rögtön, amikor kihozták, szedtünk belőle és már akkor is csak "langyos" volt.
A szobával nagyon meg voltunk elégedve az ellátás is jó volt az árak is elfogathatóak. Lehetett volna melegebb a víz meg sajnos volt több medence is amit nem lehet használni.
Nem tudtam közölni milyen szobát szeretnék/de lehet ,hogy ott is írhattam volna/.A recepciónál elmondtam "kívánságom"igen készségesek voltak,és megoldódott a kérésem.Jól éreztük magunkat!
Régi fénye kissé megkopott de ennek ellenére kedvező ára miatt és felszereltség alapján csak ajánlani tudom mindenkinek. Gyógyvízzel rendelkezik ,a gyógyászati részlege széles kőrű és nem drága, a wellnessben a szokásos gőz és szaunák és gőz megtalálhatók,igaz kissé kopottas és nem túl hangulatos a helyen elhelyezve .
Jó felszerelt konditerem ,pingpong, csocsó biliárd stb. A konyhája mondhatni remek,az étel ital árak rendkívül kedvezőek, nekem még az 1000 Ft-os menüs ebéd is tetszett. A gyógyszálló jellegéből adódóan inkább az idős korosztály a meghatározó vendégkör . Összességében ezen árért ajánlani tudom mindenkinek.
Háromcsillagos szálloda, remek szolgáltatásokkal, de a retró jelző illene rá. Kis igényességgel sokkal kellemesebb hely lehetne. Az ételek nagyon finomak, de lehetett volna változatosabb a kínálat, főleg a reggelinél. Szuper a wellness részleg!
Minden elfogadható volt, kivève egy (alkalmazottat) aki a zenèt (szolgáltatja) . A szó minden értelmében minősíthetetlen volt. Pl: Kikapcsolta az étteremben a klímát mert úgy gondolta hogy árt a hangszálainak. A személyzet hozzájárulása nélkül. Hangos volt étkezés közben a saját szavunkat nem értettük .
Az produkció is hagyott némi kifogásolni valót maga után. Szerintem nem szerencsés az intézményre nézve. Jót akarnak de több kárt csinálnak mint hasznot.
2018 márciusban töltöttünk itt egy hosszú hétvégét a párommal. Egy évvel ezelőtt is voltunk, a változás látványos ( a wellness -részleg megépítés ) A medencék kellemesek, a kinti rész még kicsit "retro". A félpanzió változatos, az ételek ízletesek, személyzet készséges, udvarias. A szobák tágasak.
Még tervezzük, hogy visszatérünk, bár a szabadtéri fürdőzés még nem a legideálisabb, de reméljük, hogy annak a korszerűsítésére is sor kerül, mert gyerekekkel érkezőknek még kellemesebb lenne. Aki pihenésre vágyik, mindenképpen ajánlom.
Mi is az amit érdemes meg említeni.A medencék vize hőmérséglet nem mindig egyezett a kiírtakkal,néha petróleum szaga volt.A szauna nem mindig működött megfelelően.Az étkezés minőség mennyiség nagyon jó volt.
Először jártunk a szállodában. A felújítás miatt kicsit megrettentünk, a medencék látványa eléggé lehangoló volt, de ezt betudtuk az építkezésnek. Az épülő fedett részleg elkészültével biztosan sokkal kellemesebb lesz a fürdőzés. Az étteremmel minden rendben volt, a személyzet nagyon barátságos, a tulajdonos is a vendégek szolgálatában áll.