Lokomotív Hotel Mezőkövesd - Vendégvélemények összefoglalója
A Lokomotív Hotel Mezőkövesden központi fekvése lehetővé teszi a Zsóry Fürdő és a környék látnivalóinak könnyű megközelítését. A személyzet kedvessége és segítőkészsége általános és kiemelt pozitív benyomást kelt, hozzájárulva a nyugodt tartózkodáshoz. Az étkezések kiadósak és ízletesek, a hagyományos magyar ízvilág kedvelőinek kedveznek. A szálláshely általános tisztasága és a berendezés kényelmes, a tágas, jól elosztott közösségi terek pedig praktikusak.
A fürdőhöz való közelség és a részvételi lehetőségek bő választéka elősegíti a teljes kikapcsolódást. Az ár-érték arány kedvező, így a vendégek többnyire elégedettek a kínált szolgáltatásokkal. A Lokomotív Hotel Mezőkövesden a szolgáltatások sokoldalúsága és a figyelmes kiszolgálás hozzájárul a nyugodt pihenéshez. A környék változatos programokat kínál kirándulásokkal, sétákkal és a gyógyfürdővel kapcsolatos lehetőségekkel. A hely hangulata nyugodt és családias, a közösségi területek jó hangulatot teremtnek a vendégek között. A szobák kényelmesek, a közös illemhelyek tisztasága és rendje általában rendezett, és a személyzet gyors reagálása támogatja a zavartalan tartózkodást. Összességében a Lokomotív Hotel Mezőkövesden olyan választás, amely kedvező ár-érték aránnyal, barátságos kiszolgálással és könnyű hozzáféréssel a fürdőkhöz kínál kikapcsolódó hétvégéket.
Alapvetően elégedettek vagyunk. Szép,csendes ,jó levegőjű környezet. A kiszolgálás odaadó,pontos,gyors, a szoba ( bár hagyományos ) kényelmes, tiszta,jól felszerelt volt. Az ételek egyszerűek,de finomak,bőségesek. Amit személyesen ( a feleségem nem ) kifogásolnék, az az ,hogy a TV csatornák száma nagyon kevés.
Nincs sport,zene,ismeretterjesztő program( rajzfilm,hír csatorna már nem érdekel ebben a korban! ) Szerencsére nagyon jó időt fogtunk ki és jól éreztük magunkat! Szívesen vissza jönnénk amikor ismét megtehetjük!
Sziasztok. Mi 2013-ban kétszer is jártunk itt. Nagyon meg vagyunk elégedve,A személyzet kedves a kiszolgálás jó. A tulajdonos nagyon kedves fogadtatásban részesített bennünket. Az ételek kítúnöek elegendóek. A panzió hangulata csodálatos. Ami számunkra nagyon fontos:állat barátok(állat szeretók).
hiszen kicsi kedvencűnkkel együtt élvezhettük a kikapcsolodást. Szívemból ajánlom minden pihenni vágyonak. A kórnyezet csendes pihenésre kíválóan alkalmas. Ha lehetóségünk lesz rá még ellátogatunk oda többször is.
Nagyon tetszett, hogy minden korosztályra gondoltak (játék, szórakozás), a szoba kényelmes volt és a személyzet igyekezett a kedvünkben járni. Tisztaság volt, a nappali tágas és kényelmes és jó elosztású szobát kaptunk. Ami nem tetszett, a közös konyha: az evőeszközökből kevés volt, a háztartási gép elavult (pl. kávéfőző). Ennek ellenére jól éreztük magunkat!