Lokomotív Hotel Mezőkövesd - Vendégvélemények összefoglalója
A Lokomotív Hotel Mezőkövesden központi fekvése lehetővé teszi a Zsóry Fürdő és a környék látnivalóinak könnyű megközelítését. A személyzet kedvessége és segítőkészsége általános és kiemelt pozitív benyomást kelt, hozzájárulva a nyugodt tartózkodáshoz. Az étkezések kiadósak és ízletesek, a hagyományos magyar ízvilág kedvelőinek kedveznek. A szálláshely általános tisztasága és a berendezés kényelmes, a tágas, jól elosztott közösségi terek pedig praktikusak.
A fürdőhöz való közelség és a részvételi lehetőségek bő választéka elősegíti a teljes kikapcsolódást. Az ár-érték arány kedvező, így a vendégek többnyire elégedettek a kínált szolgáltatásokkal. A Lokomotív Hotel Mezőkövesden a szolgáltatások sokoldalúsága és a figyelmes kiszolgálás hozzájárul a nyugodt pihenéshez. A környék változatos programokat kínál kirándulásokkal, sétákkal és a gyógyfürdővel kapcsolatos lehetőségekkel. A hely hangulata nyugodt és családias, a közösségi területek jó hangulatot teremtnek a vendégek között. A szobák kényelmesek, a közös illemhelyek tisztasága és rendje általában rendezett, és a személyzet gyors reagálása támogatja a zavartalan tartózkodást. Összességében a Lokomotív Hotel Mezőkövesden olyan választás, amely kedvező ár-érték aránnyal, barátságos kiszolgálással és könnyű hozzáféréssel a fürdőkhöz kínál kikapcsolódó hétvégéket.
Kiváló 2013. november 22.üzleti partnerrel járt itt
Az igényemnek és pénztárcámnak teljesen megfelelő. Tiszta rendes segítőkész személyzet van! Nyugodt pihenésre alkalmas környezetben, remek konyhával ellátott. Máskor is igénybe veszem a szolgáltatásukat, mert megelégedetten jöttem el. Nagyon remek, hogy a fürdőbe a belépőjegyet is megvehettem,az étkezést minden gond nélkül meg lehetett oldani.
A Lokomotív hotelben már több mint öt alkalommal nyaraltunk, illetve télen is jártunk már ott. Nagyon sok szép helyet meg lehet közelíteni erről a helyről, bejártuk a környéket. A személyzet nagyon kedves, előzékeny, szolgálatkész. Az ételek pedig nagyon finomak, háziasan ízletesen főznek. Előnye még, hogy közel van a fürdő is. Ajánlom mindenkinek aki olcsón, kellemesen szeretne pihenni
Sziasztok. Mi 2013-ban kétszer is jártunk itt. Nagyon meg vagyunk elégedve,A személyzet kedves a kiszolgálás jó. A tulajdonos nagyon kedves fogadtatásban részesített bennünket. Az ételek kítúnöek elegendóek. A panzió hangulata csodálatos. Ami számunkra nagyon fontos:állat barátok(állat szeretók).
hiszen kicsi kedvencűnkkel együtt élvezhettük a kikapcsolodást. Szívemból ajánlom minden pihenni vágyonak. A kórnyezet csendes pihenésre kíválóan alkalmas. Ha lehetóségünk lesz rá még ellátogatunk oda többször is.