Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Soha ne menjen senki ! Ez egy borzalom!

Zsóry Hotel Zen & Spa MezőkövesdZsóry Hotel Zen & Spa Mezőkövesd a térképen

Szörnyű 2019. decemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. december 31.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A feleségemmel a karácsonyt szerettük volna eltölteni ebben a 4 csillagosnak nevezett turista szálláson. Már érkezésünkkor láttuk, hogy egy levitézlett, elhanyagolt épülethez értünk. Mindenhol sár az udvar elhanyagolt nem karbantartott. Belépve az 50-es évek hangulatát idéző retro belső fogadott. Dec 24-én 12:30 óra körüli időben érkeztük. A recepciós kedves hölgy volt aki, a lefoglalt lakosztály kulcsát átadta. Lifttel felmentünk a kijelölt szobába itt döbbenet ami kiült az arcunkra megihlette volna Balzac-ot. A lakosztálynak csúfolt helyiség csak egy nagyobb szoba volt, ami nem volt kitakarítva, penészes falával és a fürdőben található zuhanyzó logó kabinajtajával sokkolt minket. Első döbbenetünk után elkezdtük keresni a folyamatos moraj, zúgás forrását. Újabb döbbenet a vendégszoba közvetlen szomszédságában van a "Hotel" mosodája ...... "[moderálva - a szerk.] itt mosnak" ! a 2 emeleten a vendégek szobái mellet ágyneműt, abroszt, konyharuhát, fürdőköpenyt stb. Irány a recepció, idézem " az kapja a lakosztályt aki előbb érkezik", mivan ..........???????? Két hónapja lefoglaltam erkélyes lakosztály se lakosztály, se erkély, se tisztaság...... új szobát ajánlanak, lukakat, de mi nem akarunk lukakba menni, mi az, hogy aki előbb érkezik, 12:30 körül ott voltunk 14:00 tól lehet a szállást elfoglalni, válasz a lakosztályt már elfoglalták! mivan???????? dec 24-én mi a szent ....... csináljunk minden zárva az otthon 150 km-re, maradunk, volt más választásunk?? NEM.
Kitakarították a szobát, még kértünk némi bútort ha már így jártunk, a fördőben a lámpában csak egy izzó ég, a zuhanykabinajtaja lóg, nincs karbantartó ünnepel, nagy nyelés akkor így marad. Ekkor elkezdődött a rémálom a szobában beindult a Nezara viridula-k (vándorpoloska ) támadása. Decemberben míg itt voltunk a karácsonyi időszakban 38 darabot találtunk melyek repkedtek, mászkáltak mindenhol. Állítólag előttünk a szobában 2 hónapja senki nem lakott ezért nem kellett azt takarítani sic....... !!!!!
Nagyon jó volt hallgatni, hogy a mellettünk lévő mosodában a mosógépek 21:00 óráig zúgtak reggel 07:00 órától, egy élmény volt köszönjük.......!!! A szobánkkal szemben nagyterem állítólag konferenciateremnek épült, ennek ellentmond, hogy ruhaszárítókötelek vannak benne kifeszítve és itt szárítják a kimosott ágyneműket, fogason a fürdőköpenyeket stb. és ebben a teremben van egy meglepi............................................................, egy ping-pong asztal................., amit természetesen folyamatosan rendeltetésszerűen használnak, imádni való ahogy pattog a labda és a mosógépek zúgásával keveredik, fenomenális.........................., tanács hangosítsuk fel a tévét és akkor ezeket a zajokat nem halljuk mert, a tv hangja elnyomja.............. sicc!! A Hotelben a falakon beázások nyomai, amit tapéta darabokkal próbáltak eltakarni. A wellnessben 1-2 napozóágy penészes volt, a jakuzziban 4 embert fért el összehúzódva (közben fullon volt a hotel), szólni kellett, hogy kapcsolják be a szaunát, mondták, hogy jó, erre 30-40 perc múlva újra szólni kellett, mert még mindig jéghideg volt. Az úszómedencébe alig merészkedett bele valaki, mert a fogódzóba nem lehetett kapaszkodni, miután eléggé mozgott, lötyögött, a víz télen kissé hideg volt, arra nem tudtunk rájönni, hogy a honlapon található ellenáremoltató az micsoda mert, hogy a medencében ilyen nem volt. Vissza a szobánkba a fürdőben a zuhanykabinban nem folyt le a víz csak órák alatt, a lámpa egy db izzója kiégett, sötétben fürödni............................. romantikus csak a tenger hiányzott a zúgás meg volt a már említett mosógépek miatt. Két nap után jött egy ember aki megszerelte a kabint és közölte a vízzel nem tud mit csinálni vékonyak a csövek messze az összefolyó fel kell majd törni a csempét a javításhoz, kérdezte, hogy, hogy van világítás. Mondtuk neki 24 óra után az egyik takarítótól szereztünk izzót kicseréltük csak mosolygott, megjegyezte, hogy örüljünk itt legalább lemegy a WC-én a fekália.
Étkeztetés szocreál stílusban a tálalókban kevés az étel, az asztalok száma kevés a vendégek számához képest. Az abroszok nincsenek cserélve, hát nem tiszták, foltosak. Az asztalokon nincsenek poharak. Van egy férfi aki állítólag a tulajdonos és retro maci-naciban járkál pakolta ki szatyorból reggeliztetés közben az ételt a vendégek előtt miközben mi ott ettünk. Vacsoránál és ebédnél "lepusztult" fazekakban horda az ételt és töltötte a tárolókba, ha éppen nem rakott ki semmit, akkor járkált az étkező vendégek között, mintha ellenőrzést tartana, vagy kotorgatta a kitett ételeket, hogy miért arról fogalmunk sem volt. Ebédre az előtte valónapi esti vacsora maradékokat tettek ki újramelegítve. A reggelihez a másnapról megmaradt tojást, aszott szalonnákat, töpörtyűt, hideg bundáskenyeret tálaltak, virslit mustár nélkül. Stb. Az asztalok nem voltak újraterítve,nem volt pohár,a kávé gépből kifogyott a víz, nem volt kifli, nem volt zsemle, nem volt pirítós sütő, nem töltötték újra ami elfogyott. A sajt a legolcsóbb (ami nem is sajt) méz, cukorpótló stb. nem volt hírből sem ismerik. Vacsora 18:00-20:00. óra között volt elméletileg, 18:20 kor mentünk enni, már nem volt semmi a tárolókban pl december 26-án, vicces volt ...... na jó annyira azért nem. Nekünk botrányos volt az egész elhelyezésünk, étkeztetésük. Több vendég panaszkodott mivel dec 26-án nyitva volt a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő inkább elmentek ide, valamint itt ettek a büfében és annak környékén az éttermekben.

A tulajdonos szerint csak kényeskedtünk az ő állítása szerint minden rendben van Ő ért hozzá, hiszen ezen a környéken ez így szokás.

Biztos hogy soha többet nem megyünk hozzájuk sőt Mezőkövesre sem. Sok négy csillagos szállodában jártunk már, de ilyen gyenge állapotú, lepusztult,kevés személyzettel működtetett helyen még nem voltunk ez egy turistaszálló. NEM AJÁNLOM SENKINEK!!!!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Gyenge
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Szörnyű
Elhelyezkedés:Átlagos

Zsóry Hotel Zen & Spa további értékelései

2021.10.27a párjával
Kiváló
Már kétszer is választottuk szálláshelyül a hotelt. Tavaly a pandémiás időszak korlátozásainak feloldása után mi voltunk az első vendégeik jún. 15.-től. Kitűnően főznek, az ételínálat bőséges, választékban is sokféle. A személyzet kedves, figyelmes, nagyon jól esett hogy 1 év múltán is...
2021.10.20a párjával
Sajnos elég régen, 2021 áprilisában voltam utoljára pihenni, és szerencsére Mezőkövesdre esett a választásom. A hely pedig a Zsóry fürdő Zen és Spa volt. Csak jót tudok mondani. Nagyon udvarias személyzet, kényelmes szoba. Az ételek pedig fantasztikusak voltak. Csend, nyugalom. Bármikor...
2021.10.11a párjával
Alapból rendbe lenne a szálló, ha egy kevéskét a belső kisebb javításokra szentelnének./lépcsőn szőnyeg stb/ Ami zavaró, hogy a WC lehúzása nem funkcionális, nem jól működik. A 4 csillag szerintem egy kicsit túlzás!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Fenyő Panzió Mezőkövesd - Napi árak
Napi árak
2024.09.01-ig
Fenyő Panzió Mezőkövesd
15.800 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
60.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval