Antika: Finom fagyik, nagy adagok - Adria Fagyizó Miskolc

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Balaton >>  |  Családi csomagok >>

Adria Fagyizó Miskolc értékelése
22. helyezett a 152 miskolci étterem közül

Értékelést írta:
10 szállásértékelés 12 városban járt
41 étteremértékelés 6 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Finom fagyik, nagy adagok

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 10.
A főutcán található a fagyizó, kiülős része is van, ami kifejezetten hasznos ekkora adag fagyik elfogyasztásához. A választék is bő, sokan azért szeretik, mert az adagok legalább 2 gombócnak felelnek meg máshol, árban is jó a többiekhez képest. Ízre finom, az már más kérdés, hogy milyenek az alapanyagok.

Ennyire tetszett:
Ételek / Italok:
Kiszolgálás: Kiváló
Hangulat: Átlagos
Ár / érték arány: Kiváló
Tisztaság:

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Antika felhasználót?    Igen

Cím
3530 Miskolc
Széchenyi István u. 58.

Az étterem legutóbbi értékelései

2019. június 24.
Az Éden mellett a másik igen népszerű albán fagyizó a város szívében, a főutcán, az Egészségház közelében. Nyári időszakban tartanak csak nyitva, viszont ilyenkor kiülős napernyős terasszal, reggel 8-tól este 10-ig, minden nap. Minden tipikus albán fagyis kellék és jellemző megtalálható itt is:...

2019. június 16.
Szőr volt a fagyiban és nem az én hajam volt mert szőke volt a haj ami benne volt az én hajam pedig barna , jeges a fagyi, tele van ételszínezékkel amikor eszem konkrétan színes lesz a nyelvem tőle.

2018. december 12.
Udvarias kiszolgálás! Könnyen megközelíthető. Széles választék. Ár/értékben jó. Tiszta környezet! Mindenképpen előnyös, hogy a fagyit lehet eldobható kelyhekben is kérni. Bátran merem ajánlani az ismerőseim körében is, illetve bárkinek. Köszönjük! Folyamatosan visszatérő vendégek vagyunk és...