Kihagyható
2024. szeptember 30.barátokkal járt itt 25 Először azt gondoltam joggal szűnt meg a 3 órás belépő, mert a 2 fürdőre biztos kevés. Viszont ilyen gyorsan kb. 2 óra alatt sem hagytam el még élményfürdőt. Még jó, hogy kedvezményes belépőnk volt. Rossz kezdet a szekrények bezárása katasztrofális, azzal elment 20 perc, sok le van merülve káosz az egész.
A barlang elosztása is inkább nyomasztó, mint hangulatos. A gyógyfürdőhöz nincs összeköttetés edőben fürdőruhában a parkolóból közelítettük meg. A gőz és az infra nem működik a barlangban. A hőmérséklet jó meleg. A barlang padlója egy idő után tiszta víz. A pihenőágyak kellemes melegek. A vízköpők jók, mehetnének többször. A zuhanyzók is elég rozogák már. Szerintem először voltunk és utoljára. Lehet mi máshoz vagyunk szokva.
2021. szeptember 9.a párjával járt itt 45Nagyon szépek a macskák és uralják a helyet, ez csak jó a macskafunoknak. Kedvesek a dolgozók, először megismertetik a házirendet. Alvó cicában csak gyönyörködjünk :) Sajna a kávé méregdrága volt es nem jó, olyan "benzinkutas". Fenn kell tartani a cicákat érthető, de jobb lenne egy korrektebb ár-érték arány.
2021. szeptember 3.a párjával járt itt 45Jó az elhelyezkedése, így 2 nap is betértünk. Az árak kicsit magasak, de nagyok és minőségiek az adagok. Nagyon finom halászlét ettünk, jó sűrű volt, szinte egytáletel. A pincérek gyorsak, nem kell sokat várni. Nekem már kissé túlzó is volt, hogy ott álltak az emberek felett/közelében, de nyílván ezt követelik meg tőlük.
2021. szeptember 3.a párjával járt itt 55 Nagyon szuper hely még felnőtteknek is. Az állatok hozzá vannak szokva az emberek jelenlétéhez. Pár órás időtöltés javasolt. A transzferrel volt némi gondunk és másoknak is, az első járat nem indult, mert elmondás alapján 4-5 fő nem elég a transzferhez még ha ez személyenként ki is van fizetve.
Jó lenne a napi 3 járatot garantálttá tenni, legalább a szezonban. Nem túl kedves úr szervezi a transzfert.
2021. szeptember 3.a párjával járt itt 55Könnyen megközelíthető modern hotel. Minden praktikusan dizájnosan van kialakítva. Kedves rugalmas személyzet, nagyon finom változatos jó minőségű reggeli, finom kávé jellemzi a helyet. Szívesen visszamennénk!
2019. május 10.a párjával járt itt 45A főutcán található a fagyizó, kiülős része is van, ami kifejezetten hasznos ekkora adag fagyik elfogyasztásához. A választék is bő, sokan azért szeretik, mert az adagok legalább 2 gombócnak felelnek meg máshol, árban is jó a többiekhez képest. Ízre finom, az már más kérdés, hogy milyenek az alapanyagok.
2019. május 10.a párjával járt itt 55Egy picike hangulatos kávézó, van egy picike, de annál aranyosabb kinti része kis asztalkákkal. A Művészetek Házával szemben található. Kedves kiszolgálás, finom kávé és süti megfizethető áron. A választék nem túl nagy, de minden minőségi és finom. Kávéjuk karakteres minőségi és nagyon finom.
2019. május 10.a párjával járt itt 45Elsősorban változatos leveseiről ismert, de vannak egytálételek és desszertek is. Az ételek finomak, az adagok nem rosszak. Benti része viszonylag kicsi, jó időben van egy nem túl nagy kiülős terasza is. Szoktak különlegesebb ázsiai specialitásokat is készíteni. Érdemes legalább egyszer kipróbálni.
2019. május 10.a párjával járt itt 45Szép a díszterme, belső része is tetszetős, nem túl nagy. Jó időben a terasz tágas kellemes, időnként élőzenét is hallgathatunk. Kedvesek a pincérek, finomak az ételek és az adagok is megfelelőek. Hétköznap van menülehetőség, vasárnaponként svédasztalos étkezési lehetőség van, bár még azt nem próbáltuk.
2019. április 10.a párjával járt itt 55Nagyon jó az elhelyezkedése a Hotelnek és az Üdülőháznak is, csak egy gyönyörű sétány választ el a parttól. Az üdülőházban voltunk, elég puritán, de aludni jó. Az étkezés viszont svédasztalos és kiváló. Ár-érték arányban nekünk tökéletes. Ping-pong asztal is van a kert részen. Az üdülőház kb. 200 méterre van a Hoteltól, ahol az étkezőrész és kávézó van.