Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Remek fapados étkezde

Fapados Bisztró MiskolcFapados Bisztró Miskolc a térképen

Kiváló 2016. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. július 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Fapados bisztróba egy szép csütörtök reggelen mentünk be, tanakodtunk is, hogy vajon nyitva van-e a hely, a bejáratnál ugyanis a legyek távoltartása végett egy hálót kapcsoltak össze.
A kiszolgálás nagyon kedves, legalábbis, az üzletvezető hangulatú hölgy bájos és kedves volt egyszerre. Reggel reggelivel szolgálnak ez nem meglepő, de nem is szükségszerű. (A Lehel Ízében már elég korén kezdik a komoly ételek kiméréset.)
A belter nagyon hangulatos, a régi Miskolcról láthatóak antik képeslapszerű kinagyított fotók, többek között Horthy Miklós tér is ott virít. Le is fotóztuk.
Ettünk rántottát és ham and eggset, a rántotta remek volt, a ham and eggset kommersz préselt sonkából készült, de nem is számítottunk egyébre. A teába kérésre került citrom és méz, amit értékeltünk. Szép napot indítottunk itt, megőrizzünk a helyet jó emlékezetünkben.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (10)
Fapados Bisztró Miskolc - BelsőFapados Bisztró Miskolc - EgyébFapados Bisztró Miskolc - BelsőFapados Bisztró Miskolc - BelsőFapados Bisztró Miskolc - BelsőFapados Bisztró Miskolc - BelsőFapados Bisztró Miskolc - Étel/italFapados Bisztró Miskolc - Étel/italFapados Bisztró Miskolc - Étel/italFapados Bisztró Miskolc - Étel/ital

Fapados Bisztró további értékelései

2024.01.02a párjával
Szörnyű
A tulaj hölgy b.nkó! Se az étel, se a hangulat nem ér meg egy forintot se. A foglalásunk semmibe vették, átadták másnap (rendezvény).
2017.09.18gyerekekkel
Kiváló
Egy remek hangulatú, árban nagyon jó hely. Holnap készülünk visszamenni a lányommal. A megfáradt vásárlás után nagyon jó egy ebéd, ahol kellemes a kiszolgálás és finom az ebéd. Mindig szívesen betérünk ide. Mi Kazincbarcikaiak vagyunk, így nem tudunk mindig menni, de mikor tehetjük, akkor igen.
2016.08.08barátokkal
Kiváló
Barátnőmmel tértünk be ebédelni, erre a kellemes helyre, ahol a legjobb kiszolgálást kaptuk. A menü nagyon ízletes volt, az alkalmazottak figyelmesek, udvariasak voltak. Fényképet sajnos elfelejtettünk csinálni, de legközelebb bepótoljuk! Nagyon meg voltunk elégedve mindennel, biztosan vissza...
Népszerű szállások a környéken
Premier Hotel Miskolc - Reggelis ajánlat
Reggelis ajánlat
2025.04.25-ig
Premier Hotel Miskolc
29.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
60.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval