nyiri: Nagyon jó buli volt - Creppy PalacsintaHáz Miskolc

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Pünkösd >>

Creppy PalacsintaHáz Miskolc értékelése
1. helyezett a 145 miskolci étterem közül

Értékelést írta:
0 szállásértékelés 2 városban járt
3 étteremértékelés 3 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Nagyon jó buli volt

2017. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. november 19.
16-an voltunk bulizni.A személyzet egy tagja figyelte minden kívánságunkat,ételt,italt nagyon időben kaptunk. Ételek bőségesek,italok finomak voltak.Miután én még soha nem voltam itt, kellemesen csalódtam a felszolgált ételekben.Az alkoholos és alkoholmentes italok is ízletesek voltak. A végén a meglepetéstorta is ütős volt. A PINCÉRÜNKET nem felejtjük,imádni való volt.


Ennyire tetszett: Kiváló
Ételek / Italok:
Kiszolgálás: Kiváló
Hangulat: Kiváló
Ár / érték arány: Kiváló
Tisztaság: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni nyiri felhasználót?    Igen

Creppy PalacsintaHáz Miskolc
Cím
3530 Miskolc
Mélyvölgy út 212.

Az étterem legutóbbi értékelései

2018. február 18.
Tobb mint egy ora alatt hoztak ki a megrendelt etelt. Az mar csak hab a tortán, hogy az etelek minőségéhez es mennyiségéhez kepest draga a hely. Egynek jo volt de sztem. nem akkora durranas mint amekkora hírverése van.

2018. február 11.
Hogyan értékeljem a helyet, ha ki kellett jönnünk, mert. Mikor beléptünk, megkérdezték, hogy jártunk-e már náluk. Nem értem, mi köze hozzá? Aztán valaki a türelmünket kérte, nem értem, miért, mikor hemzsegtek az üres helyek. Na mindegy. Aztán egyszer csak egy srác oda jött és azt mondta,...

2017. december 29.
Kétszer is próbálkoztunk már vele korábban, de egyszer sem tudtuk megenni, mert egyszerűen nem ízlett. Nagy reményekkel ültünk be először, mert sok jót olvastunk a helyről és a palacsintázók jók szoktak lenni, de nem ízlett. Gondoltuk, hogy csak gyengébb napot fogtunk ki, ezért újra próbálkoztunk...