pásztivilmos: nem értik! - Creppy PalacsintaHáz Miskolc

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Balaton >>  |  Nyugdíjasoknak >>

Creppy PalacsintaHáz Miskolc értékelése
2. helyezett a 145 miskolci étterem közül

Értékelést írta:
0 szállásértékelés 3 városban járt
4 étteremértékelés 2 hasznos szavazat

Nem ajánlom a helyet másoknak!

nem értik!

   Mobilról küldte. | 2018. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. február 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hogyan értékeljem a helyet, ha ki kellett jönnünk, mert.
Mikor beléptünk, megkérdezték, hogy jártunk-e már náluk. Nem értem, mi köze hozzá? Aztán valaki a türelmünket kérte, nem értem, miért, mikor hemzsegtek az üres helyek. Na mindegy. Aztán egyszer csak egy srác oda jött és azt mondta, megmutatja az asztalunkat. Ezt sem értettem, de mentünk utána. Aztán megérkezett egy asztalhoz és rá mutatott, és mondta, hogy ez lesz az. Leültünk, erre ott hagyott. Aztán lassan kezdtem felocsudni. Karnyújtásnyira balra két csaj ült. Jobbra, amíg a szemem ellátott, üres asztalok. Aztán kezdtek elő jönni bennem olyan gondolatok, hogy egy gyorsétteremben [moderálva - a szerk.] mit tapasztal az ember, ami ugye hátrébb van rangsorolva mint egy palacsinta bár. A gyorsétteremben [moderálva - a szerk.] oda ülök, ahová nekem tetszik. Ha 8 székes asztalhoz akarok ülni, mert nekem az a jó, akkor oda ülök. Milyen dolog az, hogy a személyzet mondja meg nekem, hol fogom magam jól érezni. Megmondhatja, egyszer. Megtették. Aztán körül néztünk. Kb 10 ember ült körülöttünk, de egyik ember előtt se volt étel. Persze, nem gyorsétkezde a palacsinta bár, de úgy érzem, az ember elvárhatja, hogy legalább egy utcai lángos ideje alatt hozzá jusson a jussához.
Úgy éreztük, kb 1 órát kellene ott eltöltenünk kettő darab palacsinta miatt. Felálltunk és kijöttünk.
Mukor jöttünk kifelé, láttam rajtuk, hogy nem értik, miért jövünk ki idő előtt. Szívesen megmondtam volna nekik, de úgyse értették volna. Úgy gondoltam, majd megírom.

Ennyire tetszett: Szörnyű

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni pásztivilmos felhasználót?    Igen

Creppy PalacsintaHáz Miskolc
Cím
3530 Miskolc
Mélyvölgy út 212.

Az étterem legutóbbi értékelései

2018. február 18.
Tobb mint egy ora alatt hoztak ki a megrendelt etelt. Az mar csak hab a tortán, hogy az etelek minőségéhez es mennyiségéhez kepest draga a hely. Egynek jo volt de sztem. nem akkora durranas mint amekkora hírverése van.

2017. december 29.
Kétszer is próbálkoztunk már vele korábban, de egyszer sem tudtuk megenni, mert egyszerűen nem ízlett. Nagy reményekkel ültünk be először, mert sok jót olvastunk a helyről és a palacsintázók jók szoktak lenni, de nem ízlett. Gondoltuk, hogy csak gyengébb napot fogtunk ki, ezért újra próbálkoztunk...

2017. november 25.
Többször vacsoráztunk már ezen a helyen, és mindig tökéltes kiszolgálást kaptunk, finomabbnál finomabb palacsintákat, amelyekről csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Nagyon finomak mind az édes, mind a sós palacsinták, mindenkinek ki van elégítve az igénye. Kizárólag pozitívat és jót tudok...