Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Van hová fejlődni, de nem tragédia

Kastély Villa MiskolcKastély Villa Miskolc a térképen

2016. áprilisban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. április 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A ...-on [moderálva - a szerk.] vettünk kupont 19 990 Ft-ért 2 főre 2 éjszakára reggelivel, illetve Barlangfürdő belépővel. Nagyon boldog voltam, hogy megtaláltam ezt az ajánlatot, nagyon megérte, "megfogtam az Isten lábát" gondoltam. Utána tévedtem fel ide és olvastam el a cseppet sem kedves vagy elégedett véleményeket. Már azon gondolkoztam, hogy visszamondom az egészet, de aztán úgy voltunk vele párommal, hogy ha tényleg ennyire szörnyű, majd csak aludni járunk "haza".
Amikor megérkeztünk, fogadtak minket, gyorsan lezavarta a hölgy az útbaigazítást, a piszkos anyagiakat, majd eltűnt és nem láttuk viszont. Ez mondjuk engem nem zavart, szerintem sokkal zavaróbb lett volna, ha folyton a nyakunkban liheg valaki.
A szoba nagy volt, volt minden mi szem szájnak ingere - talán még több is. Az tény, hogy ízlés terén van még hova fejlődni, de pl mi nagyon jól szórakoztunk a cserepeken amiben föld volt, ellenben növény nem igazán - biztosan Jack Sparrow szállt meg előttünk - vagy az üres piás üvegeken.
A reggeli svédasztalos volt, minket nem terhelt meg az az 5 perc séta amíg odaértünk. A barlangfürdő is max 10 perc távolságra van.
Olvasgattam itt a kommenteket és azért nekem nagyon úgy tűnik, hogy sokan nem teljesen voltak tudatában annak, hogy ez egy PANZIÓ nem pedig HOTEL. Anyumék pár héttel előttünk szálltak meg egy hotelben a közelben, és nem sokkal volt színvonalasabb mint ez a szállás, ellenben 3x ennyibe került.
Szerintem nem voltak óriási problémák a szállással, mi jól éreztük Magunkat párommal, a célnak teljesen megfelelt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

Kastély Villa további értékelései

2019.11.02gyerekekkel
Szörnyű
Megérkezésünkkor a tulajdonos hölgy közölte, hogy azt a szobát amit lefoglaltunk még nem hagyták el az előző vendégek. Tud adni egy földszinti franciaágyas szobát és egy emeleti szobát amiben a kislány elalszik (11 éves és teljesen idegen hely) vagy a férjem megy külön szobába. Különben meg nem...
2018.10.23egyedül
Szörnyű
Szállásközvetítőn [moderálva - a szerk.] foglaltam a Fehér Hintóban szállást. Az érkezés napján egy idősebb nő felhívott – bemutatkozni és köszönni nem tudott. Azt kérdezte mikorra érkezem. Mondtam neki hogy este 7 körül érnék oda de ha szükséges előbb is be tudok ugrani. Volt még más...
2018.09.24a párjával
Szörnyű
Sajnos a Kastély apartmanban töltöttük a hétvégét a férjemmel és a barátnőmmel. Előzetes egyeztetéskor megnyugtattak, hogyha bármire szükségünk van szóljunk, és hozzák. Sajnos ez nem így van! Megérkezésünkkor beküldtek a recepcióra, mondván rögtön jönnek. Míg én bementem, a férjem elkezdte...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Premier Hotel Miskolc - Reggelis ajánlat
Reggelis ajánlat
2025.05.02-ig
Premier Hotel Miskolc
31.400 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
68.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval