Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Az egyetem közelében

Miskolci Egyetem Bolyai Kollégiuma MiskolcMiskolci Egyetem Bolyai Kollégiuma Miskolc a térképen

Átlagos 2015. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. március 10.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Amikor Miskolcon járok, már több alkalommal aludtam itt a Miskolci Egyetem kollégiumában. A döntésnek 2 kézenfekvő oka volt, egyrészt a közelség az egyetemhez, másrészt az olcsósága. 1 főre 1 éjszakára 2600 Ft, bár ezért az árért semmi extrát nem nyújtanak, azaz étkezési lehetőség vagy egyéb program, szolgáltatás nincs benne.
A szoba 2 ágyas, de 1 főnek is kiadják és nem kell pótdíjat fizetni, viszont a fürdőszoba 2 szobánként közös, amit úgy oldanak meg, hogy a fürdőszobának 2 oldalról van 1-1 ajtaja, és azt kell kulcsra zárni, ha bemegy az ember, és nem szeretné, hogy a szomszéd szobából esetleg kellemetlen helyzetben rányissanak.
Ágynemű van, és a fürdőben folyékony szappan is fali adagolóban, de törölközőt, WC papírt vinni kell. Az épületek parkos részre néznek, padok is vannak. A parkolás a kollégiumi épületek mellett ingyenes. Összesen 6 épületrészből áll, így iskolai időszakban is lehet szabad szobákat találni. Az épületek falán izgalmas domborművek vannak, pl. bányászok, gépészek, és egyéb foglalkozások, amelyeket az egyetemen lehet(ett) tanulni. Az egész hangulat nagyon iskolás és egyben retró is, csak készpénzzel lehet fizetni, bankkártyával nem, minden épület portáján ül egy szigorú néni vagy bácsi, és kézzel vezetett nagy könyvbe írják be a vendégek adatait. Természetesen a számlát is kézzel írják.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:
Fényképek (13)
Miskolci Egyetem Bolyai Kollégiuma Miskolc - SzobákMiskolci Egyetem Bolyai Kollégiuma Miskolc - SzobákMiskolci Egyetem Bolyai Kollégiuma Miskolc - Külső képMiskolci Egyetem Bolyai Kollégiuma Miskolc - Külső képMiskolci Egyetem Bolyai Kollégiuma Miskolc - Külső képMiskolci Egyetem Bolyai Kollégiuma Miskolc - SzobákMiskolci Egyetem Bolyai Kollégiuma Miskolc - SzobákMiskolci Egyetem Bolyai Kollégiuma Miskolc - SzobákMiskolci Egyetem Bolyai Kollégiuma Miskolc - SzobákMiskolci Egyetem Bolyai Kollégiuma Miskolc - Külső képMiskolci Egyetem Bolyai Kollégiuma Miskolc - EgyébMiskolci Egyetem Bolyai Kollégiuma Miskolc - Külső képMiskolci Egyetem Bolyai Kollégiuma Miskolc - Külső kép

Miskolci Egyetem Bolyai Kollégiuma további értékelései

2016.10.05egyedül
Kiváló
Tanulmányaim során többször is aludtam itt, minden második héten egy éjszakát. Előre kell foglalni, és sokszor tele volt már. A szobák tűrhetőek, viszonylag tiszták és jól felszereltek. Az ágyakkal és az ágyneművel nem volt probléma. Nagyon jó árban van, és közel a buszmegálló. Egyszer...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Premier Hotel Miskolc - Reggelis ajánlat
Reggelis ajánlat
2025.05.02-ig
Premier Hotel Miskolc
31.400 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
68.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval