Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Gesztenyés tanösvény Nagymaros

3,5
2
értékelés
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
16. helyezett
városi Tanösvény közül
Kategória
Tanösvény
Gesztenyés tanösvény Nagymaros
Gesztenyés tanösvény NagymarosGesztenyés tanösvény Nagymaros
Gesztenyés tanösvény NagymarosGesztenyés tanösvény Nagymaros
11 fotó

Gesztenyés tanösvény Nagymaros bemutatkozása

A különleges nagymarosi szelídgesztenyést sétányokkal, parkosítva Károly Róbert uralkodásának ideje alatt itáliai minta alapján alakították ki. A gesztenyést kéregrák kezdte el pusztítani, így a termőfák megfogyatkoztak. Táblákon ismeretetik a tanösvény történetét, élővilágát, a természeti értékekeket.

2 vendég értékelése alapján

Kihagyhatatlan
0%
Érdekes
50%
Átlagos
50%
Kihagyható
0%
Időpazarlás
0%
Érdekes

2 vélemény
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
Royal Club Hotel Visegrád - Kedvezményes ár teljes előrefizetéssel
Kedvezményes ár teljes előrefizetéssel
2025.07.01-ig
Royal Club Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Bellevue Esztergom - Dunai Élmény
Dunai Élmény
2024.12.23-ig
Hotel Bellevue Esztergom
69.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt - Cardoner kedvezményes senior ár félpanzióval
Cardoner kedvezményes senior ár félpanzióval
2024.12.21-ig
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt
78.840 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval

Gesztenyés tanösvény Nagymaros vélemények

176
5237
745
96893
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 266 városban járt márFelfedező - 3377 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 96893 feltöltött kép
Érdekes 2022. szeptember 30. járt itt
A tanösvény a nagymarosi révnél indul, a Halassal szemben található az első tábla. A tanösvény kellemes sétával mintegy 3 órás körtúrává alakítható (7 km). Meredek kaptatóval kezdődik a településről kifelé haladva a Fehérhegyen, jól jöhet a túrabot. A túra nagy része erdős területen került kiépítésre.
Itt fényképeztem:
Gesztenyés tanösvény Nagymaros - EgyébGesztenyés tanösvény Nagymaros - EgyébGesztenyés tanösvény Nagymaros - EgyébGesztenyés tanösvény Nagymaros - EgyébGesztenyés tanösvény Nagymaros - EgyébGesztenyés tanösvény Nagymaros - EgyébGesztenyés tanösvény Nagymaros - EgyébGesztenyés tanösvény Nagymaros - EgyébGesztenyés tanösvény Nagymaros - EgyébGesztenyés tanösvény Nagymaros - EgyébGesztenyés tanösvény Nagymaros - Egyéb
Még több kép (8 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 1 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.