Laci bácsi: Temetés - Aranyfácán Étterem Nyíregyháza

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Balaton >>  |  Nyugdíjasoknak >>

Aranyfácán Étterem Nyíregyháza értékelése
36. helyezett a 111 nyíregyházi étterem közül

Értékelést írta:
4 szállásértékelés 5 városban járt
20 étteremértékelés 16 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Temetés

2019. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. január 10.
Két baráttal temetésre mentünk, előtte megebédeltünk - ezért a hangulatról nem szeretnék írni - ebben a helyzetben erre nem figyeltünk.
A hely tiszta, a mosdót nem láttam. Az árak kb. megfelelnek a szokásoknak. A választék ahhoz képest, hogy nagy forgalmuk nem lehet (13 óra körül alig voltak vendégek), bőségesnek mondható.
Felajánlották a svédasztalt, de inkább étlapról választottunk. (Ez azért lényeges, mert a korábbi hozzászóló kifogásolta a svédasztal árát és sajátos helyi értelmezését, de erről nincs összehasonlítási alapunk.) Az adagok hatalmasak és ízletesek voltak; a két barát a kétszemélyes aranyfácán tál felével sem tudott megbirkózni.
A kiszolgálás elég lassú volt ahhoz képest, hogy kevés a vendég - teltebb ház esetén elfogadhatóbb lett volna.
Eddigi (kevés) tapasztalathoz képest meglepő volt, hogy az elcsomagolásért egy minimális összeget felszámoltak. Inkább a szokatlanság volt a lényeg.
Kártyával lehetett fizetni.
A korábbi vélemények elég régiek, változhatott a helyzet, emiatt fenntartással kell azokat értékelni.

Ennyire tetszett:
Ételek / Italok: Kiváló
Kiszolgálás: Átlagos
Ár / érték arány: Kiváló
Tisztaság: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Laci bácsi felhasználót?    Igen

Cím
4400 Nyíregyháza
Paoznyi u. 31

Vélemények Laci bácsi felhasználótól

2018. január 15.
Értelmetlen a fenti 1 - 5 értékelés, mert gyakran - most is - ezt nem lehet egyértelműen meghatározni. Attól függ, milyen szempontokat veszünk figyelembe. Ha pozitívumot írok, azzal lehet folytatni, hogy "de". Ha negatívumot, hasonlóképp. Születésnapot ünnepeltünk 4 gyerekkel. A legkisebb 1...

2017. szeptember 21.
A fürdő közelében található, több szobából álló vendégház. A szobához fürdőszoba tartozik. A szállásadók kedvesek, a tisztaság példaértékű. Nem tudom megmondani, hogy a berendezés mennyire új, de ha nem, akkor újnak tűnik. A szoba a célnak megfelelő, hangulatos, megfelelő dekorációval. Az...

2017. szeptember 21.
A fürdő közelében található ez az étterem. A nyitvatartás - ha jól emlékszem 11-től 10.30-ig (vagy 9.30?) - de inkább a későbbi valószínű. (Az étterem adatai közt nem szerepel.) A hely elég egyszerű, de tiszta, a berendezése kellemes benyomást ad. A választék nagyon gazdag, ami - tekintettel a...