Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A város legjobb cukrászdája

Mokka Cukrászda NyíregyházaMokka Cukrászda Nyíregyháza a térképen

Kiváló 2015. májusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2015. május 25.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nyíregyházán járva éttermet, sörözőt könnyű volt a belvárosban találni, többet is, de cukrászdát hiába kerestünk. Segítséget kértünk a helyiektől, és többen is a Mokkát emlegették, hozzátéve, hogy szerintük ez a város legeslegjobb cukrászdája.
Kevés volt az időnk, még vissza kellett mennünk dolgozni, és ráadásul az eső is egyre jobban esett, így a cukrászdába való eljutás egy nagy rohanás volt a fő utcától végig a Szarvas utcán, de végül siker koronázta az igyekezetet, megtaláltuk!
Eléggé kiesik a belvárostól, de ennek ellenére van forgalmuk, a helyiek már jól ismerik őket. A kirakat is szép, stílusos, formatorták mintái sorakoznak, a benti tér pedig egy hosszúkás, egy légterű cukrászda, néhány asztallal, és a hosszú pultban rengeteg csodás sütivel. Hirtelen a bőség zavarával küzdöttünk, alig tudtunk választani.
Én egy ropogós mogyorós krokant szelet mellett döntöttem, ami remek választásnak tűnt. Valóban olyan volt, amit a neve sugallt, roppanós, friss, és nagyon mogyorós, nem geil, nem túl édes, nem túl krémes.
Vettünk még csokis karamellt, zserbót, mézes krémest és elvitelre egy másik krokantot. Mindegyikből sikerült kóstolni, és azok is nagyon finomak és frissek voltak, de nálam győzött a krokant (sajnos a teljes kínálatot nem volt módom tovább tesztelni, de majd legközelebb, ha ismét arra járok...)
Fagyit is vettünk, kb. 12 féle íz volt, én gránátalmát és joghurtos amarettot, mindkettő ízlett, és elég nagy gombócot kaptunk.
Árban szerintem teljesen korrekt, abszolút jó ár-érték arány.
Szerettük a helyet, visszavágyunk!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (13)
Mokka Cukrászda Nyíregyháza - Étel/italMokka Cukrászda Nyíregyháza - BelsőMokka Cukrászda Nyíregyháza - Étel/italMokka Cukrászda Nyíregyháza - EgyébMokka Cukrászda Nyíregyháza - Külső képMokka Cukrászda Nyíregyháza - Külső képMokka Cukrászda Nyíregyháza - Étel/italMokka Cukrászda Nyíregyháza - Étel/italMokka Cukrászda Nyíregyháza - Étel/italMokka Cukrászda Nyíregyháza - Étel/italMokka Cukrászda Nyíregyháza - Étel/italMokka Cukrászda Nyíregyháza - Étel/italMokka Cukrászda Nyíregyháza - Étel/ital

Mokka Cukrászda további értékelései

2023.05.17barátokkal
Kiváló
Egy kis belvárosi séta a helyi családi cukrászdába... Nygon megérte, iyg utolaf is.. Kézműves süteméynek sokfélesége, rendelsé felvétel szebbnél szebb tortákra a kiszolgálás is nagyon kézséges , udvarias.. Palaeon tortaszeeltet választottam, és huncut szilva herceg szelet volt fogyasztva....
2023.03.09gyerekekkel
Kiváló
Nagyon finomak a sütik, torták Legjobb cukrászda Változatos kínálat,gyors intézkedés. Rendelésnél is mindent igyekeznek megvalósítani. Ajanlom
2021.12.22kollégákkal
Kiváló
Az egyik főnököm búszúztatójára rendeltünk speciális, gumiabroncs alakú tortát. Tökéletesen sikerült, nagyszerű munkát végzett a cukrász! Mind az alakja nagyon élethű lett, mind az íze nagyon finom volt. Igazi meglepetést sikerült vele okoznunk! Másoknak is ajánlom, feltétlenül! ;-) ;-)
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó - All inclusive
All inclusive
2024.12.15-ig
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó
118.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár
Prémium nyár
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Kőkapu Vadászkastély Nagyhuta - Hétköznapi ajánlat - félpanziós ellátással
Hétköznapi ajánlat - félpanziós ellátással
2024.12.20-ig
Kőkapu Vadászkastély Nagyhuta
74.715 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval