Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Gyerekek paradicsoma

Hotel Dzsungel NyíregyházaHotel Dzsungel Nyíregyháza a térképen

Kiváló 2014. szeptemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2014. szeptember 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Tavaly annyira bejött az állatkert és ez a szállás is, hogy egyértelmű volt, visszatérünk. 1 év alatt nem sok minden változott, szerencsére! Ugyanabban a szobában voltunk, mivel itt férünk el kényelmesen 5-en. A Fehér tigris lakosztály a földszinten van (a szobák többsége az 1. emeleten, ahová lépcső visz fel), egy nagy L alakú szoba, franciaágy, kihúzható kanapé, étkezőasztal, 2 fotel, dohányzóasztal. Utazóágyat nekünk kellett vinni, nem tudtak biztosítani.
Az ár-érték arány szerintem nagyon jó, 1 éjszaka 27.000 Ft, a gyerekeknek nem kellett fizetni az étkezésért (kötelező reggeli 1.000 Ft/fő), és annyiszor mehettünk be az állatkertbe ingyenesen, ahányszor csak akartunk. Az állatkerten kívül más programunk nem is volt.
A fürdőszobában nagy sarokkád van. Örömmel észleltük, hogy az 1 éve még hibás konnektort javították, illetve kisebb felújításokat is végeztek. Hűtő az előszobában van.
Ami kevésbé szerencsés, az a mennyezeti világítás kialakítása, soronként egyben lehet csak fel-le kapcsolni. A nagy szekrény egyik fiókja szorul, azt nem is használtuk inkább.
A konyhasarok jól felszerelt, mikró is van.
A reggeli bővített kontinentális svédasztal, többségében hideg ételek, felvágottak, sajtok, joghurtok, cornflakes, dzsem, vaj... szóval egyszerűbb dolgok, de a 2 csillaghoz képest bőven túlteljesítik, ezen kívül rántotta és virsli volt. Minden nap ugyanaz a felhozatal, de nekünk abszolút megfelelt. Narancslé és almalé üvegkancsóban, összességében kicsit suli-menza vagy úttörőtábor hangulatú az egész, kicsit retró, de kellemes. A konyhás néni ott áll az ajtóban és tőle lehet kérni plusz dolgokat. Nagyon kedves a személyzet, látszik, hogy nagyon szeretik a gyerekeket.
A 10 órás check-outot nem vették szigorúan (nekünk nem sikerült időre elhagyni a szobát) bár nyilván attól is függ, jön-e utánunk vendég. Ingyenes őrzött parkoló van a szálló mellett.
A közeli Igrice csárdában és a Vadász csárdában is kedvezményes vacsora lehetőséget ajánlanak a szálloda lakóinak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (49)
Hotel Dzsungel Nyíregyháza - Külső képHotel Dzsungel Nyíregyháza - BelsőHotel Dzsungel Nyíregyháza - BelsőHotel Dzsungel Nyíregyháza - BelsőHotel Dzsungel Nyíregyháza - BelsőHotel Dzsungel Nyíregyháza - BelsőHotel Dzsungel Nyíregyháza - SzobákHotel Dzsungel Nyíregyháza - SzobákHotel Dzsungel Nyíregyháza - SzobákHotel Dzsungel Nyíregyháza - SzobákHotel Dzsungel Nyíregyháza - SzobákHotel Dzsungel Nyíregyháza - SzobákHotel Dzsungel Nyíregyháza - SzobákHotel Dzsungel Nyíregyháza - SzobákHotel Dzsungel Nyíregyháza - BelsőHotel Dzsungel Nyíregyháza - BelsőHotel Dzsungel Nyíregyháza - BelsőHotel Dzsungel Nyíregyháza - BelsőHotel Dzsungel Nyíregyháza - BelsőHotel Dzsungel Nyíregyháza - BelsőHotel Dzsungel Nyíregyháza - SzobákHotel Dzsungel Nyíregyháza - VendéglátásHotel Dzsungel Nyíregyháza - VendéglátásHotel Dzsungel Nyíregyháza - VendéglátásHotel Dzsungel Nyíregyháza - VendéglátásHotel Dzsungel Nyíregyháza - VendéglátásHotel Dzsungel Nyíregyháza - VendéglátásHotel Dzsungel Nyíregyháza - Külső képHotel Dzsungel Nyíregyháza - Külső képHotel Dzsungel Nyíregyháza - SzobákHotel Dzsungel Nyíregyháza - SzobákHotel Dzsungel Nyíregyháza - SzobákHotel Dzsungel Nyíregyháza - SzobákHotel Dzsungel Nyíregyháza - SzobákHotel Dzsungel Nyíregyháza - SzobákHotel Dzsungel Nyíregyháza - BelsőHotel Dzsungel Nyíregyháza - VendéglátásHotel Dzsungel Nyíregyháza - BelsőHotel Dzsungel Nyíregyháza - VendéglátásHotel Dzsungel Nyíregyháza - BelsőHotel Dzsungel Nyíregyháza - EgyébHotel Dzsungel Nyíregyháza - BelsőHotel Dzsungel Nyíregyháza - BelsőHotel Dzsungel Nyíregyháza - Külső képHotel Dzsungel Nyíregyháza - Külső képHotel Dzsungel Nyíregyháza - Külső képHotel Dzsungel Nyíregyháza - Külső képHotel Dzsungel Nyíregyháza - Külső képHotel Dzsungel Nyíregyháza - Környék

Hotel Dzsungel további értékelései

2023.03.07gyerekekkel
Kiváló
A két csillagos szállóban foglaltunk szobát mert - az unokák miatt - az utazás alapvető célja az állatpark látogatás volt és a szálló gyakorlatilag az állatkerten belül van. A három nap után mi elégedettek, a gyerekek kimondottan boldogok voltak. ( Az állatkert nagy területen van, minden nap...
2022.08.17gyerekekkel
2 gyerekkel voltunk 3 éjszakára. A szoba kényelmes, tágas volt (családi). Az ételek finomak, bár desszert nem volt egyszer sem, az kicsit hiányzott. Tetszik a belső tér, törekedtek a dzsungel feelingre. Korlátlan belépés az állatkertbe, ez nagyon jó kis előnye a helynek. És jó helyen is van,...
2021.08.13gyerekekkel
Kiváló
Nagyon jó, hogy bármikor átmehetsz az állatkertbe, a gyerekeknek az étterem teraszához közel van a játszótér. Kényelmes belső terek, tiszta szobák. Kedvesek, barátságosak, segítőkészek, megértőek a recepción, különösen kiemelve az étterem és konyha személyzetét is. Ritkán találkozni ilyen...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó - Legjobb ár fürdőbelépővel
Legjobb ár fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó
110.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hőforrás napok
2024.09.01-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval