Senkinek sem szabad kihagyni

Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark ÓpusztaszerÓpusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark Ópusztaszer a térképen

Érdekes 2019. márciusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2019. március 1.
Egy rövid pihenés végén, Makóról hazafelé mentünk be Ópusztaszerre, nem a legjobb időben, mivel ilyenkor nincs nagyon semmi nyitva, de azért a Feszty Körképet megnéztük és ismét szép élmény volt. Kirándulni, sétálgatni ilyenkor is lehet. A látogatás végén betértünk a látogatóközpontban működő Szeri Presszóba egy kávéra és üdítőre, itt már nem voltak ilyen kellemesek a tapasztalataink. A pultban többen is állnak, de nincs asztalnál kiszolgálás, ahhoz képest nagyon drága, végig a személyzet pletykálkodását kellett hallgatni

Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark további értékelései

2026.05.02gyerekekkel
Kifejezetten ajánlom gyalogolni szerető, mozogni vágyó embereknek. Nekünk tetszett a rengeteg séta és a nagy terület. Mindenképpen visszatértünk még! Kedvenceink az Árpád és vezérei szoborcsoport, a skanzenben a szélmalom, a vasútállomás, a posta, a szatócsbolt és a csendőrség.
2024.06.15barátokkal
Fantasztikus élmény Lenyűgöző a látvány Ajánlom mindenkinek, hogy eltöltsön legalább egy napot itt Ópusztaszeren az élményparkban. Nem fogja megbánni
2022.09.09a párjával
Sajnos egy része eléggé lepusztult. A Feszty-körkép csak külön jeggyel látható, pedig sokan emiatt mennek oda. Elég sok az "üres" terület.
Tisza Hotel Szeged - Napi ár reggelivel
Tisza Hotel Szeged