Átlagos 2016. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. február 25.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nemrég jártunk párommal Pápán és ismét betértünk ide. Továbbra is ugyan az a minőség, mint egy féléve. A pincérek nagyon gyorsak, előzékenyek hozzá teszem csak mi voltunk ott délután hatkor, tehát nem volt nehéz. Egy kicsit kínos volt, hogy az ajtóba leselkedett, hogy hol tartunk a vacsorával, csinálhatta volna szolidabban is. Az étel nagyon gyorsan elkészült és emiatt nem is sikerült a húsokat rendesen átsütni, komoly erő kellet feldarabolni még a csirkemellet is. A sülteket a mirelit krumplira tették így prímán elázott. Ennyiért már ellehetett volna rendesen is készíteni. Legutóbb a kerthelyiségbe ültünk így nem is láttam, hogy az éttermi résznél van a toalett egy függönnyel takarva a mosogatás is középen az étkező részből nyílik. Nem igazan értem a kitűnő minősítést, mert mit adok a tökéletesnek. Mondjuk, a falon ott lóg az itt jártam oklevele.
A Kékfestő múzeumban mulattuk az időt négyen-öten Pápán, és ott merült fel a kérdés, hogy hol is ennénk a városban. Ketten is a Gólyafészket ajánlották. Nincs is messze, nosza, menjünk! Kívülről semmi különös a ház, egy átlagétterem is lehetne, de nem az, határozottan jobb annál. Mondjuk a belső...
Sajnos az étterem nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A kiszolgálás kifejezetten flegma volt, és teljesen hiányzott a rugalmasság még egy egyszerű köretcserét sem tudtak megoldani. Amikor burgonyapürét kértünk a fogáshoz, a pincér azt mondta, hogy nincs, miközben az étlapon egy másik...
A csavar nélküli, hagyományosan elkészített hortobágyi palacsinta jól sikerült, jó ízű és kellő mennyiségű a szaft, ízletes a töltelék, a fogás adja azt, amit alapjáraton adni tud. A pacalpörkölt lehetne kollagénesebb, de ízletes így is, a krumpliköret némi finomhangolást elbírna, mennyiség...