Szakértő étterem értékelései

Értékelései
2
5
4
6
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Szakértő értékeléseit!

Olvasd el Szakértő étterem értékeléseit!

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 29. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Régebben sokat jártunk ide, mindig tele volt. Kockázatos volt Debrecenből ki jönni mert ha nem volt hely akkor mehettünk vissza. Ez tíz éve volt. Minap a párommal gondoltunk egyet és az autópályáról ide vettük az irányt, nagyon nagy hiba volt. Nagyon nem azt kaptuk, ami elvárható lett volna, pedig nagyon éhesek voltunk délután hatóra első étkezés.
Megosztom
2016. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. április 22.
Nagyon kellemes hely, udvarias gyors kiszolgálás igaz sok a tanuló, de a főpincér kifejezetten ügyes. Az első alkalommal babgulyás kértem csülökkel, hát nem sikerült egy egyszerű pörköltmaradékot öntöttek fel, csülök sehol. Elfogyasztottam, mert így neveltek meg nagyon éhes voltam, de a pincérnek panaszkodtam nem magyarázkodott az arcára volt írva, hogy igazam van.
Megosztom
2016. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. április 21.
Többször jártam már itt, az biztos, hogy mindig ugyan azt kapod az, adagok megfelelőek, ízletesek a kiszolgálás gyors. A pincérek pörögnek, de nagyon savanyú arcok, mosoly nuku csak a meló. Az étterem egy pince helység ez még nem volna nagy baj csak, ahogy belépsz, a kocsmapulttal állsz szembe, és ha szerencséd van a helyi apacsok (törzsvendégek) szúrós tekintetét kibíród akkor ülj le a belső helységbe.
Megosztom
Egy átlagos vacsora -

Gólyafészek Vendéglő Pápa

2016. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. február 25.
Nemrég jártunk párommal Pápán és ismét betértünk ide. Továbbra is ugyan az a minőség, mint egy féléve. A pincérek nagyon gyorsak, előzékenyek hozzá teszem csak mi voltunk ott délután hatkor, tehát nem volt nehéz. Egy kicsit kínos volt, hogy az ajtóba leselkedett, hogy hol tartunk a vacsorával, csinálhatta volna szolidabban is.
Megosztom


TérképX