Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Közvetlen a Várkertfürdőben

miniHOTEL Pápa PápaminiHOTEL Pápa Pápa a térképen

2023. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2023. szeptember 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nagyon örültem, mikor rátaláltam a neten erre a hotelre, hogy van egy szállás, ahonnan közvetlen átjárás van a Várkertfürdőbe.

A hotel tulajdonképpen nem is külön hotel, gyakorlatilag a fürdő fejépületének első emeletén alakítottak ki pár szobát, ettől függetlenül ugyanolyan szép, mint bármelyik hotelszoba, ahol eddig voltunk. Parkolni az épülettel szemben, a fürdő parkolójában lehet, ami főszezonban nagyon zsúfolt, elég messze tudtunk megállni, de legalább ingyenes. Mivel nem igazi hotel, nincs lobby, a fürdő recepción lehet bejelentkezni. Minden új, tiszta, szépen karbantartott. A szoba tágas, modern, tartozik hozzá konyhapult, illetve egy kis zárt erkély ruhaszárítóval, asztallal.
Reggeli és vacsora az épületkomplexum egy másik részében van, egy étteremben. Reggelire svédasztal, a vacsora étlapról menüválasztásos, óriási adagokat kaptunk és nagyon finom volt.

Az épületben már gyakorlatilag a fürdőben vagyunk, ahol kültéren és beltéren egyaránt sok medence és számtalan büfé található. Van élménymedence, gyógyvíz, termálvíz, csúszdák, több gyermekmedence, sodrófolyosó, úszómedence és ami nekem nagyon tetszett, hogy minden medence vize kellemes meleg, sehol nem fáztam. A szaunavilágban finn szaunát, infraszaunát, gőzkabint, merülőt, 2 jakuzzit és sószobát vehetünk igénybe.
Ami egy kicsit hiányzott, az a bár, ahova este kicsit be lehetne ülni.

Mindent összevetve nagyon jól éreztük magunkat, ajánljuk másoknak is, mi mindenképpen jövünk még.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

miniHOTEL Pápa további értékelései

2023.09.22barátokkal
Kiváló
Tágas, kényelmes, jól felszereltség szobák. Végre egy olyan hely, ahol gondoltak arra is, hogy strandolás után meg kell szárítani a vizes cuccokat. A nagy beépített teraszon a ruhaszárító ott várja, hogy kitegeress rá. A teraszra kikészített asztal és székek is nagyon tetszettek. Mindig ott...
2021.08.17
Kiváló
Friss, új épület még most járatódik be. A személyzet kedves, igyekvő. Minden nagyon tiszta, modern. Kényelem szempontjából eddigi tapasztalatunk alapján messze kimagasló ez a szállás.. A város zajától távol van de mégis gyorsan el lehet érni innen a belvárost. A fürdő esti zárórája után csend van...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Villa Classica Pápa - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.12.29-ig
Hotel Villa Classica Pápa
36.550 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval