Pekáry Kastély Étterem Pécel

Pekáry Kastély Étterem PécelPekáry Kastély Étterem Pécel
Pekáry Kastély Étterem PécelPekáry Kastély Étterem Pécel
86 fotó

Pekáry Kastély Étterem Pécel - Vendégvélemények összefoglalója

A Pekáry Kastély Étterem Pécel egy tágas, elegáns éttermi egység, amely a kastélyos környezetet modern konyhai szolgáltatásokkal ötvözi. Hatalmas belső terek és több kisebb helyiség, plusz külső terasz és benti fedett sátor biztosítják a kényelmes étkezést különféle igényekhez. Hétvégén és ünnepnapokon svédasztalos ebéd a kínálat központi eleme, változatos ízekkel és gyors szolgáltatással.

11 vendég értékelése alapján

40%
30%
30%
3,8Ételek / Italok
3,8Kiszolgálás
4,1Ár / érték
4,3Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Grandis Premium Apartments Gödöllő - Napi árak
Royal Club Hotel Visegrád - Nyugdíjas ajánlat
Royal Club Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!

Pekáry Kastély Étterem Pécel vélemények

Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 38 városban járt márNépszerű író - 22 hasznos szavazat4 évnyi aktív tagság
Kiváló 2021. október 21.családjával járt itt
Most először próbáltuk ki ezt az éttermet. Elegáns, bár mi a teraszon ültünk. Tetszett a kertje, és az ételválaszték is. Ha valami elfogyott, azt töltötték. Kérésre hoztak bármiből.
Különleges húsokat is lehetett grilleztetni, volt garnéla, láma, krokodil és kenguru hús is.
A felszolgálók, személyzet kedvesek, segítőkészek.
Élő cigányzene szólt.