szamszi
Országjáró - 38 városban járt márNépszerű író - 22 hasznos szavazat4 évnyi aktív tagság
Fotói
34 fotó
Itt járt már

szamszi adatlapja

69Értékelés
Bemutatkozás
Imádok utazni, új helyeket kipróbálni, kávézókba, kastélyokba, éttermekbe, cukrászdákba járni, várost nézni, kirándulni.
Így utazok, így járok étterembe
Családdal, barátokkal
Ilyen vagyok
Városi barangoló  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Természetbarát  •  Édesszájú  •  Házias ízek kedvelője  •  Akció-figyelő  •  Kuponvadász  •  Wellness-mániás  •  Vízimádó  •  Kritikus  •  romantikus
Regisztráció2013.10.07
Utoljára itt2023.02.05

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2022. szeptember 21.családjával járt itt
Budajenőn szüreti mulatság keretében voltunk, amikor is betértünk ebbe a hangulatos vendéglőbe.
Kedves a személyzet, szépen felújított az étterem. Belül búbos kemence, igazán barátságos berendezés.
Finom, házias ételek. Ajánlom mindenkinek, aki kellemes étkezésre vágyik. Gazdag a választék.
Kiváló 2022. szeptember 21.családjával járt itt
Törzshelyünk az étterem, nagyon szeretjük. Svédasztalos ebédlehetőség van, kétféle leves, legalább 4 féle főétel, savanyúság. Nagyon kedvezőek az árak, és nagyon finomak az ételek. Csak ajánlani tudom, mert nagyon megéri. Finomat, bőségesen lehet enni, inni, kedvező áron. Mi már jópárszor jártunk itt.
Kiváló 2022. szeptember 21.családjával járt itt
Bajnai kastélynézéssel összekötve látogattuk meg ezt a helyet, és ebédeltünk ebben az étteremben. A hegyek között van, nagyon szép a kilátás. Az ételek háziasak, ízletesek, az árak barátiak. A felszolgálás kedves. Először kiültünk a teraszra, ahol gyönyörű volt a hegyekre a panoráma, viszont sajnos beborult és hűvös lett, igy inkább átmentünk a fedett részre.