szamszi étterem értékelései

Értékelései
21
29
36
25
0
0
34

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg szamszi értékeléseit!

Olvasd el szamszi étterem értékeléseit!

Nagyon finom, házias ételek, és rendkivül jó ár-érték arány -

Tulipán Étterem Simontornya

2019. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 21.
Tamásiban a Vadasparkban ajánlották ezt a helyet, mikor mondtuk hogy ebédelni szeretnénk valahol. Tényleg nagyon ízletes az étel, nem kellett sokat várni, és nagyon finom házias ízek vannak. Ár-érték arány szempontból tökéles választás.
Megosztom
Szombathely kis utcáján olasz tésztázó, nem jó a pho leves! -

Pasta Casa Szombathely

2018. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 6.
Öcsém akart odamenni, mert olvasta hogy van pho levesük. Én is megkóstoltam, hát meg se közeliti az igazi pho levest. Valószínűleg porból készítették és ízetlen. Külön hoztak ki hozzá szószokat (chili, tobascco) a babcsirát, korriandert beletették pedig úgy tudjuk azt a vendég szokta. Nagyon nem jó. A tészták már egy fokkal jobbak, azoknak legalább ízük is volt.
Megosztom
Szombathely főterén hangulatos cukrászda -

Claudia Cukrászda és Kávéház Szombathely

2018. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 6.
Szombathelyen kirándultunk, és a főtéren láttuk ezt a cukrászdát. A nagy melegben hívogató volt a kihelyezett fagyis pulttal, illetve a sok növénnyel, leanderekkel stb. Beültünk egy sütire/fagyira illetve egy kávéra. Kedves személyzet, ízletes kávé, sütemény, és fagyi. Nagyon hangulatos a hely. Nekünk tetszett, ajánljuk másoknak is. Nagyon jó elhelyezkedés.
Megosztom
Kiràly utcàban hamburgerezö -

Burger Market Budapest

2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nemrèg tèrtem be. Elèg dràga hely a sok külföldi miatt ès mert exkluziv helyen van. A burgereidet te állithatod össze. Vannak mexikói kaják is. Sajtburgert ettem marhahús pogàcsàból. 1300 ft volt plusz a sajt 300. Ha jól emlékszem a sültkrumplièrt 600 ft kellett fizetni. Elèg dràga.
Megosztom
Parki hangulatos kàvézó és bisztró -

K5 Kult Bistro Budapest

2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Arra lakunk pàr éve nyilt règ ki akartuk próbálni. Dizàjnos. Pestlörinc Kossuth terén egy park szélén közel az Üllöihez. Van fagyispult néhàny desszert (keveseltem a választèkot). Inkább az iszogatáson a hangsúly. Üditök borok egyszerübb ételek. Személyzet nem jön ki max ha kihozza a rendelést. Mindent benn kellett megrendelni.
Megosztom
2017. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 4.
Igazi sznob hely a legjobb értelemben. Exkluziv környezet. Füred legelegànsabb részén a vitorláskikötöben. Pàr éve csinàltàk meg a sétálót, modern hotel és apartmanok, èttermek bàrak. Karolina mindig tele van. Nem olcsó és néha vàrni kell a pincérre de azèrt mert sokan vannak. Mikor mi voltunk pl a tulaj is beállt rendelést felvenni.
Megosztom
13.kerület szivében közel a Vigszinhàzhoz -

Szilvakék Paradicsom Budapest

2018. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ismerös lakik a közelben. Anyukàm gyakran vacsoràzik vele ott. Föleg ünnepekkor. Mi most próbàltuk először. Ár-értékarány jó. A szemèlyzethez gyakran oda kellett menni mert nem jöttek, ezt-azt lehagytak. Az ètelek jók, háziasak. Ismerös nagyon dicsèri a vezetö figyelmessègét. Nagy adagok pl óriàsi bécsi valóban óriási.
Megosztom
Egyik törzshelyünk ez a köbányai étterem -

Zila Vendéglő Budapest

2018. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 4.
Többször jàrtunk itt. Maradandó èlmèny. Szép, hangulatos. A bontott téglàs megoldàs nagyon kellemessè teszi. Ízletes ètelek, nagyon jó àr-èrtèk aràny. Figyelmes személyzet, bàr legutóbb a hölgy felszolgàló elég barátsàgtalan volt. A lörinci kàvéhàz tulajának testvèrèé.
Megosztom
Gourmet szülinapozás -

The Big Fish Seafood Bistro Budapest

2018. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. június 27.
Hangulatos de dràga hely. Friss ételek. Elöttem halászták ki a homárt. Iszonyú drága. Grillezve fogyasztottam izlett. Kagylóban csak osztrigát láttam. Volt pár féle hal, scampi, kaviár, óriásgarnéla. A helyiség kissé sőtét volt a bárszék kényelmetlen. A személyzet kedves segitökész.
Megosztom
Makó központjában kultúrált étterem -

Silver Étterem Makó

2017. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. november 13.
Az apartmanunk küldött ide reggelizni. Jó volt finom volt, ám csak egy ital és egy nem túl kiadós reggeli volt benne. Ízre jó volt, ham and eggs-et ettünk. Kicsi volt hozzá a piritós, de kérésünkre hoztak még kenyeret. A tojás nem volt elég meleg. Lehet választani hogy egy pohár juice, kávé legyen e az árban, ha már többet kértünk, vagy teát kértünk, azért külön kellett fizetni.
Megosztom
4 oldalon / 36 találat


TérképX