2016. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. október 5.Ajánlom a helyet másoknak is!
Új állatkert, májusban nyílt meg újra. Nagyon szép lett! :-) Tiszta, gyönyörűen takarított ketrecek, szép, jó formában lévő állatok! Gyermekléptékű, közel van egymáshoz minden, egy gyermek sem fárad ki a hosszúra nyújtott sétákban. Szerintem tökéletesen összhangban van minden, állatok a berendezett helyeikkel. Terrárium, és akvárium része is látványos!Mindenkinek bátran ajánlom, idősnek, fiatalnak, gyereknek! :-)
Pécsi Állatkert további értékelései
2025.08.09családjával
![]()
Akvárium -terrárium nagyon tetszett. Szép környezetben van az állatkert.Álltalában jó helyük van az állatoknak!Egyedül a medve lakhelye nem tetszett,kicsi a területe,és nagyon kopár,egy fűszál se egy bokor vagy fa nem volt a ketrecben.Szegény medve csak rótta a köröket.Ezt leszámítva teszett az...
2025.04.21gyerekekkel
![]()
Az akváriummal kezdtük - sajnos,mert ez a rész a legjobb és így elvárásaink voltak a többi résszel. Azonban sok az elhanyagolt ketrec - a magas fűtől azt hittük,nincs is ott állat. Sok állat látszólag nem túl boldog itt.
2022.04.30a párjával
![]()
Egy borongós napon érkeztünk Szegedről az állatkertbe. Nagyon érdekesnek találtuk. Szép környezet. Jól vezetnek az útbaigazító táblák. Érdemes volt eljönni.
85.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel