Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

80as évek stílusa

Bagolyvár Vendéglő PécsBagolyvár Vendéglő Pécs a térképen

Átlagos 2012. decemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2013. november 20.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az ételek választékával elégedett voltam, vannak vadhúsból készült ételek is, ez szuper lenne, csakhogy többször kaptam mócsingos, rágós darabokat is. Többet ott vadhúst nem eszem.
Ami egyáltalánnem tetszett, a kiszolgálás, semmi kedvesség, mosoly, már-már pökhendi a stílus, igazi régi komcsi stílus. A barátnőmmel voltam legutóbb, lehet kicsit későn is érkeztünk este fél 9kor, de megkérdeztük, hogy bejöhetünk-e. Válasz igen, ehhez képest már majdnem kinézett minket a pincér, hogy mikor húzunk már el, nem tudtuk nyugodtan elfogyasztani az ételt sem, ha leraktuk az evőeszközt, rögtön el akarta vinni a tányérunkat, utána meg sem kérdezte a desszertet, esetleg egy pohár bor, pálinka, ja és még annyit sem mondott, hogy jó étvágyat, stb. Nagyon rossz érzéssel távoztunk, nagyon udvariatlan volt a kiszolgálás, többet nem is megyek oda.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos

Bagolyvár Vendéglő további értékelései

2019.08.18barátokkal
Kiváló
Egy nyári este a barátainkkal kerestük fel az éttermet. Minden megfelelt az elvárásainknak. A teraszról szép kilátás nyílik a keleti városrészre. A felszolgáló végig úgy viselkedetg, hogy valóban azt éreztük , vendégül lát minket.az italok és ételek különlegesek és finomak.
2018.06.21gyerekekkel
Kiváló
Kritikus vagyok, de nem várok csodát, de ez a hely...Csodálatos és a panoráma a teraszról!Hát kérem élni biza jó!! Kedves és gyors kiszolgálás, minőségi alapanyagok és zseniális friss burgonyás kenyér ami 8 óra után is ízletes és finom. Az ételek ízletesek és igazán jó ízűek, a húsleves...
2018.01.07családjával
Kiváló
Nagyon finom ételek, jó kiszolgálás kellemes környezet ,hangulatos élő zene. Mindenkinek ajánlom . Én serpenyős libamájat ettem kék sajtos krumplipürével, meg rántott camembert vajban párolt zöldséggel , a család többi tagja bagolytálat , lazacot, házi kenyeret és minden nagyon de nagyon finom...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Sopianae Pécs - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2025.01.01-ig
Hotel Sopianae Pécs
19.800 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
2024.12.22-ig
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
117.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Thermal Panzió Igal - Pihentető hétköznapok fürdőbelépővel
Pihentető hétköznapok fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Thermal Panzió Igal
149.900 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval