Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Rossz emlék

Hotel Makár Óbester Étterem PécsHotel Makár Óbester Étterem Pécs a térképen

Gyenge 2015. júliusban járt ittÉrtékelt: 2015. július 15.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Lakodalmunkat tartottuk az étteremben. Az ételek minősége ránézésre is rossz volt. (egyáltalán nem vagyunk finnyásak, kényesek!) A tálalás szörnyű volt, nem minden asztalra került mindenből, úgy vadászták össze a vendégek, hogy melyik tálon mi van.
Az étteremvezető segítségét kértük az éjféli étel mennyiségét illetően, és tapasztalatában bízva hallgattunk rá. Ennek következménye az lett, hogy a vendégség fele éhen maradt! Mi csak illatról láttuk a töltött káposztát, meg a fényképeken utólag. Az italok hűtése nem volt megoldott, gyakorlatilag semmilyen! Néhány jégkockát hoztak ki, semmi jégágy vagy ilyesmi, amiben megállapodtunk.
Másnap 5 fővel többet számláztak ki. Pontos, excelben megszerkesztett, leadott, ellenőrzött listát adtunk le az ülésrendet illetően, megjelölve rajta a gyerekeket korosztály szerint.
Mindenki ott ült, ahova írtuk, pontosan annyi hely volt amennyit terveztünk, mégis 5 fővel többet kért az étteremvezető másnap. Nem volt egy fővel sem több a létszám! ( a zenekart is beleszámítottuk)
Átverve éreztük magunkat, rossz szájízzel gondolunk az étteremre. Ilyen rendezvényhez nagyon nem ajánlom senkinek, szörnyű!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Szörnyű
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Szörnyű
Tisztaság:Átlagos

Hotel Makár Óbester Étterem további értékelései

2017.08.18barátokkal
Átlagos
Barátnőimmel voltunk itt wellnessezni meg vacsizni egyet. Látszik az egész helyen, hogy nem egy nagy szálloda, de azért mindenből van egy kicsi, szóval mindenki megtalálta a magának valót mind a wellnessnél, mind a vacsora asztalnál. A svédasztalos vacsoránál 2 féle levest, 3 féle főételt és 2...
2016.09.27a párjával
Kiváló
Igényes szálloda minőségi étterme. Meglepve láttam milyen nagy a kínálat. Amúgy minden a legnagyobb rendben volt. Szép igényes belső tér, választékos étlap, kellemes ízek, gyors kiszolgálás, barátságos felszolgálók. Kifizethető, ennyi! Máskor is be fogok ugrani, sőt ajánlani fogom barátaimnak....
2016.09.20barátokkal
Átlagos
A Makárban történő szállásfoglalásunk kapcsán ismertük meg az éttermet, félpanziós ellátást igényeltünk.A reggelivel elégedettek voltunk, friss és aránylag bőséges választékkal. A vacsorák annál nagyobb csalódást okoztak az üres csévingekkel, az ételre és tiszta tányérra várással. Az ételek...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Sopianae Pécs - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2025.01.01-ig
Hotel Sopianae Pécs
24.300 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Thermal Panzió Igal - Tavaszi zsongás
Tavaszi zsongás
2024.06.01-ig
Thermal Panzió Igal
76.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
2024.12.22-ig
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
117.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval