Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

No. 1.

Tettye Vendéglő PécsTettye Vendéglő Pécs a térképen

Kiváló 2018. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. augusztus 18.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kétségtelen, Pécs első számú vendéglője. Az lehetne már a helyszín okán is. Ugyanis a Tettye Pécs egyik legszebb, legkedveltebb kirándulóhelye. A tettyei romok pedig az esküvői fotók kultikus helyszíne. Így aztán nem meglepő, hogy a Tettye vendéglő gyönyörű fekvésű (és nem kicsi!) kerthelyisége szinte állandóan teltházas esküvői lakomák helyszíne. (Érdemes asztalt foglalni. Pláne hétvégén!)

Mi egy hétköznap koradélutáni, nem csúcs időben még foglalás nélkül is találtunk szabad asztalt. Nyár lévén, természetesen a kerthelyiségben ültünk le. (Benéztem a fedett, téli étterembe is. Az is igen színvonalas.) Hamar jött a pincér, és felvette a rendelést. Sváb specialitásokat fogyasztottunk: kitűnő toros levest (krumpli gombóccal) és remek sváb csülköt, parázson sült burgonyával és lila káposztával. (Szerencsére csak egy adagot rendeltünk, de kettőnknek is bőven elég volt.) Zárásul egy finom túró gombócot és egy jó kis espresso kávét fogyasztottunk. Mindet, nagy megelégedésünkre.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló

Tettye Vendéglő további értékelései

2022.05.01gyerekekkel
Szörnyű
30 percet kellett várnunk az étlapra majd még egy órát az ételre. A kiszgálás minösége szörnyü volt. Egy évtizede járok az étterembr de a folyamatos minöség romlás és a kiszolgálás hanyatlása miatt biztos, hogy töbször nem fogunk oda menni. Nagyon sajnálom, hogy igy alakult.
2022.05.01családjával
Gyenge
Évtizedek óta jár a családom ebbe az étterembe. Az elmúlt 8 évben évről-évre kevesebbet. Minden alkalom egy újabb csalódás volt. Ma amikor egy órába telt hogy négy leves megérkezzen és másfél órába, hogy a főételek is, étlapot nem tudtak hozni csak késve és keveset, a kanalakat elkértek amit nem...
2022.04.24gyerekekkel
Kiváló
Finom fogások, jó kiszolgálás. Nagyon szép helyen van. Az egyetlen "hibája", hogy a legutóbbi 2 alkalommal nem volt hely.. csak foglalással érdemes menni hétvégén.
Népszerű szállások a környéken
Hotel Sopianae Pécs - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2025.01.01-ig
Hotel Sopianae Pécs
27.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Thermal Panzió Igal - Tavaszi zsongás
Tavaszi zsongás
2024.06.15-ig
Thermal Panzió Igal
64.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
2024.12.22-ig
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
117.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval