bépé14 étterem értékelései

Értékelései
0
15
96
40
0
1
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg bépé14 értékeléseit!

Olvasd el bépé14 étterem értékeléseit!

bépé14 értékelései

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 22.
Ha rohansz, ne ide ülj be, mert frissen készülnek az ételek. Nekem viszont - mozi után - egyáltalán nem volt sietős dolgom. Az első benyomás jó: skandináv egyszerűségű berendezés, majdnem telt ház, sok fiatal. Én most csak egy hagymakarikát és sült krumplit rendeltem, mindkettőből kis adagot. A baconos hagymakarika egészen szuper volt, a hasábburgonya "csak" nagyon jó.
Megosztom
könnyű sütit akarok -

Sütit akarok! Budapest

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 17.
A számomra kissé furcsa nevű cukrászdát a villamoson utazva pillantottam meg, így le is szálltam, be is néztem. (ZigZag után szabadon! :)
Az első benyomás kissé vegyes volt, akárcsak a vintage stílusú berendezés. Nem is ezzel volt bajom, viszont nekem valahogy túl tágasnak tűnt. (Nagyobb bajom ne legyen!
Megosztom
fagyitól a kürtősig -

Gelateria Pichler Budapest

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 8.
Bevallom, nem is tudtam, hogy milyen híres fagyizóba tértem be. Nekem csak egy gyors és jó kávéra volt szükségem. Ugyan a Kossuth Lajos utcát éppen feltúrták, de a benti bolt biztatóan hívogatott. (Megjegyzem, hogy ZigZag korábbi fotóihoz képest a földszinti rész berendezése változott. Előnyére!
Megosztom
2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 6.
Nekem útba esik. Ma is itt ebédeltem. Gulyás leves pitával, kis adag muszaka rizzsel. Na, és természetesen egy kis török tea. Rendben volt mindegyik. A szokásos, megbízható minőség. Szokatlan volt viszont a rendkívül kedves, figyelmes kiszolgálás. Egy idősebb és egy fiatalabb hölgy leste mosolyogva a kéréseim. (Férfiaknál inkább az unott és/vagy morcos típus volt a jellemző.
Megosztom
a legjobb kecskepásztor -

The Goat Herder - Espresso Bar Budapest

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 6.
Miután minden szépet és jót megírtak már előttem, csak megerősíteni tudom friss tapasztalatokkal. Én ma egy egészen kiváló costa ricai espresso macchiatot ittam (500 ft) és egy igen finom, könnyű citrom tortát (700 ft) fogyasztottam. Kiszolgálás udvarias, sőt, barátságos. (Nem magyarok? ! ) Hangulat laza. A hely kicsi.
Megosztom
2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 25.
Innen, ebből a pilisvörösvári cukrászdából, ill. termelő üzemből indult a Szamos "birodalom", a Szamos cukrászdák, ma már, országos hálózata. Illő tehát egy kis történelmi visszatekintés is. A cégalapító Szamos Mátyás 1971-ben hozta létre vállalkozását, amikor a nyugdíjig már csupán hét éve volt hátra.
Megosztom
2019. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 6.
A minap ismét útba ejtettem kedvenc újpalotai cukrászdám. Ezúttal sem kellett csalódnom. Az erős presszó kávé mellé egy kitűnő almás-mákos tortát választottam, amit helyben fogyasztottam. Elvitelre, a család kedvencét, sima vajas kekszet vettem. Maga a cukrászda nem túl nagy, de le lehet ülni asztalhoz (ha szerencsénk van).
Megosztom
a maga szintjén korrekt hely -

Főzelék Varázs Budapest

2019. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Igen, ahogy ZigZag találóan fogalmazott, a maga szintjén korrekt hely. Nehéz is utána bármi fontosat még megemlíteni. Talán csak annyit, hogy az én tegnapi ebédem (krumpligombóc leves és rizsfelfújt) teljesen rendben volt. (Nem beszélve az áráról! ) Tegnap is sokan voltak, pedig az ebédidő végefelé tértem be a kis önkiszolgáló étterembe.
Megosztom
2019. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 27.
Ez a csöppnyi kis fagyizó rendszeresen szerepel Budapest legjobb fagyizóinak listáján. Jogosan! Én ma egy mogyorós felér csoki, narancsos csoki és vanília fagylatokat választottam, és ültem ki a papír pohárkámmal a cukrászda előtt található asztalok egyikéhez. A 3 gombóc minőségi fagyi 1050 Ft-ba került. Külön is kiemelem a vanília fagyit.
Megosztom
2019. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 26.
Az ötvenes években ez egy menő hely lehetett. Na, jó, nem tudom, hogy akkor is ott volt-e már a Bank utcában ez a cukrászda, de hogy nagyon régen ott van, az biztos. És a berendezés, ill. a stílus sem változhatott túl sokat. Igazi retro hely! Én most egy jó minőségű meggyes torta szeletet és egy presszó kávét fogyasztottam. 800 Ft alatt. Összesen!
Megosztom
10 oldalon / 96 találat


TérképX