bépé14 étterem értékelései

Értékelései
0
12
74
29
0
1
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg bépé14 értékeléseit!

Olvasd el bépé14 étterem értékeléseit!

bépé14 értékelései

csodás panoráma, remek kávék, limonádék -

Tettye Coffee Pécs

2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Pécsiek egyik legkedveltebb, legszebb kiránduló helye a Tettye. (Megközelíthető autóval, autóbusszal, kerékpárral és gyalogosan. )
A Tettye Coffee a gyönyörűséges Tettye park tövében található. A kávézó mellett folyik a Tettye patak, rajta egy működő vízikerék. A kávézóból csodálatos panoráma nyílik a Havihegyre, a kápolnára és egy óriási sziklatömb tetején található feszületre.
Megosztom
kiváló klasszikus a Stefánián -

Thököly Vendéglő Budapest

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 20.
Azzal kezdődött, hogy szinte még le sem ültem, máris ott termett egy nagyon kedves és csinos ifjú pincér-hölgy az asztalomnál. Abszolút jó kezdés, és hasonlóan jó folytatás. Ugyanis a napi menüben ez egyik lehetőség halászlé és puliszka volt. Mindkettő igen ízletes, zamatos volt. Sőt, a juhtúrós, baconos, sonkás, kolbászos puliszka szinte fejedelmi volt.
Megosztom
kávézó a kertben -

Kisház Kávézó Pécs

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 14.
Ez nem olyan kávézó, hogy van egy kerthelyisége is, hanem a kávézó van egy gyönyörűséges kertben. Pécs belvárosában (három percnyire a székesegyháztól), száz éves fák alatt teázni, kávézni, az azért nem semmi. Én egy kitűnő Mecsek teát ittam (mézzel, citrommal szervírozva)és házi kekszes sütit fogyasztottam mellé.
Megosztom
már panoráma is csábító -

Duna Döner Pécs

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 13.
Pécs egyik legszebb terén, a Széchenyi téren található ez a két szintes önkiszolgáló jellegű gyrosos. Érdemes felmenni az emeleti szintre vagy kiülni az étterem elé, mert elbűvölő az elénk táruló kép, a dzsámival. De persze, nem árt, ha az "egyebek" is rendben vannak. Én például egy nagyon finom vegetáriánus dürömöt ettem. (Lehet kérni pitában is.
Megosztom
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 7.
Nos, akkor közel a hetven étterem értékelésemhez, megvan az első egyesem. Tapasztalataim szerint ez a leglepukkantabb, a legelhanyagoltabb Burger King. Ráadásul olyan hangosan szólt a tévéből a zene, hogy alig értettük egymás szavát. De ez még mind semmi, ahhoz a meglepetéshez képest, amikor megkaptam a szokásos vegetáriánus whopperem.
Megosztom
kávézó+könyvesbolt -

K:antin Budapest

2019. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. június 5.
Talán a színház miatt, talán a remek kis könyvesbolt miatt (talán a vendégek miatt? ! ) van az egésznek valami kultúr-hangulata. Nekem tetszik a tágas tér, az egyszerű formákat preferáló berendezés, de leginkább az igényes választékú könyvesbolt és az igen kedves könyvesboltos. Egyáltalán, hogy kávézás közben/mellett böngészhetek könyveket, igényes DVD-ket és ajándéktárgyakat, ez nagyon jó ötlet.
Megosztom
legjobb sült krumpli - legszebb panoráma -

Ájj Burger Nagymaros

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 3.
Én ilyen finom sült krumplit még életemben nem ettem, mint a nagymarosi Ájj Burgerben. És ilyen gyönyörű helyen, közvetlenül a Duna-parton, szemben a visegrádi várral. Már a panoráma is elég lenne az élvezethez. De azért nem hátrány, hogy az Ájj Burger food truckjában egészen kiváló, nem szokványos burgerek készülnek. Legalább tíz féle. Van pl.
Megosztom
2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 23.
Zig Zag értékelése óta alig változott a helyzet. A kávé, sütemény jó volt. A kiszolgálás rendben, az árak, tisztaság rendben. A hangulata sem rossz, de egy kis fantáziával sokkal jobban ki lehetne használni a hely kitűnő adottságait. Ugyanis a cukrászda szinte a Duna mellett van, de ezt csak akkor vesszük észre, ha kijöttünk a cukrászdából.
Megosztom
elvarázsolt hely -

Pénzügyőr Étterem Budapest

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Aki megtalálja ezt az éttermet, az megérdemel egy jó kis ebédet. Mi megtaláltuk (kösz okostelefon! :). A Pasaréti tértől egy kellemes, 8-10 perces séta után elérünk egy sporttelepre, majd megkerüljük azt, és nem hiszünk a szemünknek, de szinte a semmi közepén egy kis erdős patak és egy nagy étterem. Nagy és zsúfolt.
Megosztom
óbudai croissant, kávé finomságok -

Sarki Pékség & Kávézó Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 14.
Pékség és kávézó. Ami, ugye azt jelenti, hogy helyben készülnek a tradicionális és reform pékáruk. Naponta frissülő cukrász sütemények és helyben is fogyasztható kávék. Három asztalhoz is le lehet ülni. Ahonnan ráláthatunk a fasorral övezett Zápor és Selmeci utcákra. (A kávézó-pékség e két utca sarkán található. )
Már a kilátás is hangulatossá teszi a helyet.
Megosztom
8 oldalon / 74 találat


TérképX