Élmények első kézbőlOlvass, írj véleményeket éttermekről, szállásokról programokról!

Kellemes szilveszter Pécsett

Corso Hotel Pécs Pécs

Kiváló 2019. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. január 2.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A szállás teljesen megfelelő volt: kényelmes szoba és ágy, tiszta fürdőszoba, kis ajándék piperecikkek, szabályozható fűtés, teljesen besötétítő függöny.
A személyzet kedves, segítőkész, gyors és udvarias.
A svédasztalos reggeli és vacsora nagyon bőséges, nagy választékkal, főleg a reggelinél. Ajándékuponokat is kaptunk több kultúrális programra.
A szállás 10-10 sétára található a főtértől, illetve a Zsolnay negyedtől, közelben sok kávézóval, étteremmel, supermarkettel.
A szilveszteri programok változatosak voltak, csokoládé/pezsgőkóstolás, bűvészműsor, tombola, élő zenekar, éjféli vacsora. A bűvész és a zenekar számára előnyös lehetett volna egy pódium/megemelt színpad, hogy jobban lássák a hátulsó asztalok vendégei is.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Corso Hotel Pécs további értékelései

2021.05.27a párjával
Kiváló
Nagyon tiszta hotel. Kedves személyzet. Bár csak reggeliztünk az étteremben, de a választékra nem lehet panasz. Aki éhes marad, az csak a saját hibájából lehet. Kérés nélkül minden nap ágynemű csere. Mindent tisztán tartanak!
2020.01.07a párjával
Kiváló
A szilveszteri programra érkeztünk a szállodába feleségemmel, szép szobát kaptunk, a személyzet nagyon segítőkész volt, a felszolgálok nagyon kedvesek, figyelmesek voltak, lesték a vendégek minden kívánságát. A tisztasággal is rendben volt minden. Közel van belváros. Pezsgő kóstoló is része volt...
2020.01.05a párjával
Kiváló
A szilveszteri mulatság tényleg fergetegesre sikeredett. Az élőzene és a táncosok profik voltak.A közös tánc a profikkal együtt meglepetés volt de,nagyon-nagyon jól érezte magát mindenki. Club Cubano táncosok! :) Felejthetetlen számunkra. Szívesen visszamennék máskor is! :)