2025. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2025. október 21.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Pécs sétálóutcájában, a Király utcában, a Széchenyi térhez közel található ez az elegáns szálloda.
2024-ben elnyerte kategóriájában a rangos, év szállodája szakmai díjat. Maximálisan egyetértek a szakmai zsűri döntésével.
A személyzet udvarias, a szoba nagyon kényelmes volt. Ropogós tiszta ágynemű, kényelmes ágyak, hófehér törölköző, kávé-tea-ásványvíz bekészítés várt minket a szobában.
Különleges megoldásokat tapasztaltunk, padlófűtés volt a fürdőszobában, nyomógombbal működő zuhany, és végre egy szálloda, ahol nem félhomály van a szobákban, hanem normális fény, ami mellett dolgozni is lehet este, ha szükséges.
A reggeli választék minden igényt kielégített, a felszolgálók folyamatosan töltötték a tálakat, elvitték az üres tányérjainkat és nagyon udvariasak voltak.
Személyzet:![]()
Elhelyezkedés:![]()
Palatinus Boutique Hotel további értékelései
2023.02.24barátokkal
![]()
A szálloda jobb helyen nem is lehetne. 2023. januárjától fogadnak vendégeket, a híres Grand Hotel Palatinus mellett, amit épp felújítanak. A belvárosi elhelyezkedésnek köszönhetően városnézéshez tökéletes kiindulópont, emellett pedig nagyon csendes. A Palatinus Boutique Hotel mindent tud, amit...
2023.02.20barátokkal
![]()
Új hotel, ami a pécsi belváros szívében, a régi, jelenleg felújítás alatt álló Palatinus Grandhotel melletti épületben nyitott. A lokáció jobb nem is lehetne, a bejárat egyenesen a sétáló utcára (Király utca) nyílik. A parkolás a környéken problémás, érdemes igénybe venni a hotel saját...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
85.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel