Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Négy csillagos kikapcsolódás két csillagos árért!

István Király Szálloda PécsváradIstván Király Szálloda Pécsvárad a térképen

Kiváló 2020. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2020. július 18.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Feleségemmel 2020 július 13-17 között töltöttünk el pár napot a pécsváradi István Király Szállodában. Sok hozzászólóval ellentétben csak jót mondhatok el a helyről! Kezdem azzal, hogy nagyon szép helyen található a szálloda, már az első nap nagyot sétáltunk a szép tájban gyönyörködve. A recepciót megtalálni valóban nem volt könnyű nekünk se de nem is volt lehetetlen. Az ,hogy együtt van az étteremmel egyáltalán (számunkra) nem jelentett problémát, mindent gyorsan és "flottul" intéztek!Sokan kifogásolták, hogy csak az éttermen át lehet közlekedni, de azt kell, hogy mondjam ez egyszerűen nem igaz! Az igazság az, hogy az udvaron keresztül is lehetséges a szállás (szobák) megközelítése, nincs szükség az éttermen való átjárásra, igaz, hogy akkor egy emeletet le, visszafelé pedig föl kell pluszba menni de így kikerülhető az étkező helység (amennyiben ez valakinek problémát jelent) ez a korrekt megközelítés!
Számunkra mind a szoba (108-as), mind az ellátás kifogástalan volt. Egy apróság ami annak tűnik de számunkra nem az, hogy a zuhanyozónál a zuhanyfej olyan volt mint ami elvárható, nem volt tiszta vízkő a zuhanyrózsa kifolyója így rendeltetés szerűen lehetett használni. Ezt azért írtam mert sok helyen megfordultunk már feleségemmel de JÓ zuhanyrózsával (amiből rendesen jön a víz) csak elvétve találkoztunk!Külön megjegyezném,hogy a svédasztalos reggeli és különösen a svédasztalos vacsora kifogástalan és NAGYON FINOM volt minden nap! A személyzet nagyon kedves és szolgálatkész volt, bármit kért az ember rögtön intézték. Amennyiben látták, hogy valamilyen ételféleség (hús vagy köret , esetleg savanyúság) fogytán van azt azonnal pótolták, nem kellett külön szólni érte! Ez sajnos -tapasztalatunk szerint- nincs mindenütt így!
A szálloda parkolója sajnos elég kicsi de minden nap amikor elmentünk és visszajöttünk azért mindég találtunk parkolóhelyet ha nem a bejárat előtt akkor egy kicsit lejjebb. Kiemelném, hogy a parkolás INGYENES nem úgy mint sok más helyen ahol tetemes pénzt kérnek érte éjszakánként!
Összességében nekünk bejött az István Király Szálloda szolgáltatása, jól éreztük magunkat,valószínűleg újólag el fogunk a későbbiekben is látogatni ide. Jó szívvel ajánljuk mindenkinek aki nem egy ötcsillagos szállást keres!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

István Király Szálloda további értékelései

2022.05.07gyerekekkel
Elsősorban a kedvező ár miatt választottuk ezt a szállást, a másik fő szempont pedig az élmény volt, hogy egy valódi várban lakhatunk. Az évezredes (!!) történelmi múlttal rendelkező Pécsvárad valójában nem egy végvár funkciót töltött be, hanem egy erődített szerzetesei monostor volt, amelyet...
2019.06.08a párjával
Kiváló
Nagy örömmel foglaltunk szobát ebben a gyönyörű várban. Nem is csalódtunk, mert a környék csodaszép.Sajnos kissé kellemetlen volt az éttermeken keresztül megközelíteni a szobákat. Napközben nagyon zajos a rengeteg várlátogató csoporttól.Csodálatos a vár felszentelt kápolnája, mely a mai napig...
2019.05.23a párjával
Átlagos
A Szálloda személyzete kedves,segítőkész.A környezet csendes,nyugodt,rendezett!Az egyszerű,kis étteremben felszolgált étel,finom volt.Negatívum,hogy a szobából csak az éttermen keresztül tudtunk csak közlekedni.A recepció a konyha és az étterem közé szorult!A parkolási hely nem zárt helyen van.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Tókert Fogadó Nagymányok - Ajándék éjszaka 6=7
Ajándék éjszaka 6=7
2024.08.08-ig
Tókert Fogadó Nagymányok
158.200 Ft / 2 fő / 7 éj-től félpanzióval
Thermal Panzió Igal - Tavaszi zsongás
Tavaszi zsongás
2024.06.01-ig
Thermal Panzió Igal
76.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
2024.12.22-ig
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
117.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval