Pilisborosjenőn találjuk ezt a gyönyörű levendulamezőt, mely az 534 méter magas Nagy Kevély hegy lábánál fekszik. A környék kedvelt a természetkedvelők körében, számtalan látogatót vonzz egész évben. A levendulamező családi vállalkozásként indult el 2016-ban, egy 2 hektáros területen.
Gépeket nem használnak, kézi erővel történik az ültetés, a növények gondozása és a szüretelés. A föld megművelése és a növények gondozása vegyszermentes.
Kihagyhatatlan 2025. április 19.gyerekekkel járt itt
Tavasszal a levendulamező melletti területen tulipánágyások varázsolják el a látogatót. Mintegy 200. 000 tulipán nyílik, szebbnél szebb színekben. Bejáratnál kis kosarat és metszőollót kaptunk, abba lehetett szedni a tulipánt. Húsvét előtt kellemes családi program volt, ajánlom másnak is.
És nem utolsó sorban itthon lehet gyönyörködni a leszedett tulipánokban. Belépő felnőtteknek 1. 000 Ft, gyerekeknek ingyenes. Egy szál tulipán pedig 400 Ft volt.