Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Étterem teszt 163.- házikoszt

Aranyosidomb Udvarház PoroszlóAranyosidomb Udvarház Poroszló a térképen

2017. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. október 1.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Tisza tavi túránkon -Öko centrum után - enni is kellene valamit,ezért megkérdezzük az ittjartam.hu olvasóit,pontosabban iróit,a helyi éttermekről. A vélemények alapján a bronzérmest választjuk.

A Fő utcán lehet parkolni,később derűl ki,hogy az udvaron is. A leégett Öreg Pákász vendéglővel szemben van az Udvarház.

A szlogen alapján minden alapanyag a saját gazdaságból származik. Lássuk mi jut el az asztalig. Érkezés 13.05 perc.
Kapunk étlapot és innivalót is,kitűnően hűtve,ez nem mindegy a múltheti tapasztalatok alapján.
Levest és főételt kérünk,közben szétnézünk. Régi parasztház elé épült a főépület. A telek hátsó részében parkoló is van. Régi eszközök is láthatóak itt. Az étlap nem regény,mind a 3 oldal látható a fotókon . Ide ez elég is.
A leves 16 perc alatt megérkezik,a rendeléstől számitva. Az erős paprikát közben elfelejtette. Hátul ülünk a,téliesitett teraszon. Mint egy fóliasátor. Megvéd az esőtől de nagyon zajos ha 3 gyerek visong a szomszéd asztalnál,mint most is. Zajszint: 54 decibelt mérünk.

A leves kitünő,kis lábosban érkezik,az adag 6 deci! Tartalmas,kis darab hús is van benne,izre nagyon finom. Mindössze 1,100 ft. Főétel: óriás rántott szelet. Korrekt adag,igaz máshol is 15 dkg húst adnak általában 2 szeletet. Csemege uborka nincs,nem tud hozni.Végre egy hely,ahol nem kell szidni a köreteket. A krumpli nem Metro zacskós,rendesen meg van sütve,a rizs köret nem tapad össze.
A hús jól átsült,finom,nincs összeégetve. Bár 2,500 ft-ért? ! A halászlé is kitűnő. ,,vizitúra fatányáron,, korrekt adag.
Desszertet nem kérünk,kávét viszont igen. Két tejszinhabis kávé hekyett kapunk egyet,és egy másik kávét tejszinnel.
Számla jön,12.505 ft. Tartalmaz 10 % szervizdijat. Távozunk 14.33-kor. Étkezési idő 88 perc.
Összegzés:
Hát jót ebédeltünk, az tény. Az ételek finomak,a konyha fürge,1,5 óra alatt meg lehet ebédelni. A személyzetet csak felszolgálónak lehet titulálni,másra nincs ideje,ráadásul feledékeny. A berendezés hangulatos,az ár értékarány viszont magas. 2,500 ft sok egy főételért egy vidéki faluban.
Borravalót nem adunk,mivel 3 kávét számoltak fel kettőnknek,a szervizdijjal egyűtt ez elég.

Minősités: ajánlott,
finomak az ételek
Értékelés: 8/10 pont

Étterembe enni járunk,a jó minősitést ezért megérdemli.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (15)
Aranyosidomb Udvarház Poroszló - Külső képAranyosidomb Udvarház Poroszló - Külső képAranyosidomb Udvarház Poroszló - Külső képAranyosidomb Udvarház Poroszló - BelsőAranyosidomb Udvarház Poroszló - Étlap/itallapAranyosidomb Udvarház Poroszló - Étlap/itallapAranyosidomb Udvarház Poroszló - Étlap/itallapAranyosidomb Udvarház Poroszló - Külső képAranyosidomb Udvarház Poroszló - Külső képAranyosidomb Udvarház Poroszló - BelsőAranyosidomb Udvarház Poroszló - Étel/italAranyosidomb Udvarház Poroszló - Étel/italAranyosidomb Udvarház Poroszló - Étel/italAranyosidomb Udvarház Poroszló - Étel/italAranyosidomb Udvarház Poroszló - Belső

Aranyosidomb Udvarház további értékelései

2023.05.20barátokkal
Kiváló
Szuper kis étterem, gyors, nagyon kedves kiszolgálás, külön dicséret illeti a szakácsot, finom és szépen tálalt ételek. Nagyon tiszta és barátságos hely. Köszönjük szépen
2022.05.26a párjával
Kiváló
Egy egész napos kirándulás után tértünk be ide. A pincér rendkívül kedves és figyelmes volt, még azt is megsúgta, hogy egy bizonyos ételt aznap inkább ne kérjek, mert a hús amit kaptak, nem képviseli azt a minőséget, amit szeretnének. Ezek után tudtam, hogy jó kezekben vagyunk. Végül...
2020.09.21a párjával
Kiváló
Szállásadónk javaslatára néztünk be a Tiszató sétáról hazafelé (bringával a körről 5 perc kitérő). Sajna a terasz közvetlen a főút mellett van, ami kicsit levon az élvezetből, de elviselhető a zaj és legalább egy tágas, szellős helyen van az ember. Kicsit magasabb az árfekvés, de az ételek...
Népszerű szállások a környéken
Fűzfa Hotel és Pihenőpark Poroszló - Legjobb ár reggelivel
Legjobb ár reggelivel
2024.12.01-ig
Fűzfa Hotel és Pihenőpark Poroszló
96.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
60.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval