Kiváló 2016. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. március 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
2016 Március 09-én kora délután ismételten betértünk kedvesemmel a híres poroszlói csárdába. Kb. negyedjére ettünk itt már harcsa halászlevet. Elsőnek kettesben még tavaly tavasszal egy alkalommal, aztán a sógornőmékkel együtt. Most Februárban pedig a 6 hónapos keresztlányunkkal és a szüleivel. A kiszolgálás mindig udvarias, és gyors. Az ételek fenségesek. Sógorom Februárban pacalt kívánt, mert régen evett amikor az apukájával járt a Hortobágyon (azt mondta: "finom volt"). Mindig mikor át megyünk a kedvenc rázós hídamon, akkor biztos vagyok benne hogy befogunk még térni egy kis finomságra, vagy éppen nagyra! Csak így tovább!
Úgy van negatív véleményem, hogy nem is jutottunk be. Augusztus 18. - án asztalt akartam foglalni. De közölték hogy egész hónapra nincs hely. Odamegyünk, és ha lesz szabad asztal, akkor leülhetünk... Ez egy vicc!!!
Egy kör biciklizés fáradalmai után itt étkeztünk . Nagy a választék, az ételek finomak és hatalmas adagok. Az ára lehetne alacsonyabb is, de nem nevezhető túlárazottnak. De kárpótol a minőség és a mennyiség. Kedves pincérek, gyors kiszolgálás. Többször voltam már itt, valószínűleg legközelebb is...
Már otthon kinéztem magamnak a Fehér Amúr Halászcsárdát, ahova be is tértünk a Tisza-tavi Ökocentrum meglátogatása után. A csárda a Tisza híd lábánál van, a ház falán száznál is több fecskefészek. Halászlét rendeltünk, ami nagyon finom és bőséges volt. Mellé alkoholmentes sör a sofőrnek, a...