Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hát ez rossz kanyar volt

Kormorán Étterem és Panzió PoroszlóKormorán Étterem és Panzió Poroszló a térképen

Átlagos 2021. decemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2021. december 23.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Tegnap történt, valahol az M3-ason koptattuk a guminkat éppen, amikor hirtelen beugrott egy zöld tábla, hogy Jászberény arra... voltam én ott mostanában? Nem hiszem. Na, akkor a kijáratnál egy kanyar, indulás a jelzett irányba... Dormánd... van itt egy étterem? Jobbra-balra forgattuk a nyakunk, semmi. Besenyőtelek... jobbra-balra néz, semmi... hosszú út. aztán egyszer csak nem Jászberény, hanem Poroszló következik. Hogy kerültünk ide? Hol tévedtünk el? Na, mindegy, csak van itt egy étterem.. Ezt láttuk meg az útról. Elég sivár látvány, mit mondjak... begurulni a parkolóba, a parkoló sarkán van egy nagy WC. Ide kell kijönni? - rémültünk meg. Kiderült, hogy nem, bent is van WC, meg hideg is van bent de nagyon, meg ételszag is... a sarokban három helyi ült nyakig kabátban, szomorúan, szótlanul néztek maguk elé, nem tudom, mit csináltak, de később kiderült, hogy három leves volt a várakozás tárgya. Leültünk a mutatós, faragott székekre, hiába volt látványos, valahogy oda nem illőnek láttam.. De ha már itt vagyunk... kézmosás, rossz szagú WC, visszaülni a helyre, mellettünk egy másik asztalnál egy apa evett talán a fiával, de hogy egyiküknek sem volt gyerekszobája, ahogy ettek, az biztos. Na jó, de ez itt nem is az angolkisasszonyok étkezdéje. Két nagydarab egyszerűbbje bejött, sapkában, dzsekiben végigtrappolta a teret, aztán bementek WC-be, könnyítettek magukon és ugyanígy távoztak. A bejárati ajtót sarkig nyitva is hagyták maguk mögött. Vagy három alkalommal keltünk fel felváltva az ajtót csukogatni, igaz, melegebb így sem lett odabent. Hideg tél van kint is, bent is. Egy pasi berohant az étterem közepéig kintről, nagyot kurjantott, hogy Sziasztok, valamit kajázni lehet? Ajtó nyitvahagy... igenlő válaszra elkiáltotta, hogy akkor jó, megy a nőért és elszaladt... hát istenem, mint a Kincses kalendáriumban. Közben megrendeltük az ételt, fűszeres kacsamájjal töltött sertés, meg juhtúrós sztrapacska, nem is nagyon soká meg is kaptuk, eléggé kedvetlenek lettünk, nem ízlett valahogy, de nem is volt drága, elmajszoltuk a nagyrészét, aztán húztunk innen, mint Tisza-tó felett a vadlibák.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (9)
Kormorán Étterem és Panzió Poroszló - BelsőKormorán Étterem és Panzió Poroszló - BelsőKormorán Étterem és Panzió Poroszló - BelsőKormorán Étterem és Panzió Poroszló - Étel/italKormorán Étterem és Panzió Poroszló - Étel/italKormorán Étterem és Panzió Poroszló - BelsőKormorán Étterem és Panzió Poroszló - Külső képKormorán Étterem és Panzió Poroszló - Külső képKormorán Étterem és Panzió Poroszló - Egyéb

Kormorán Étterem és Panzió további értékelései

2023.09.24gyerekekkel
Kiváló
Érdemes jókor menni, vagy előre foglalni, mert a hely hatalmas terasza ellenére mindig teltház van. Sorbanállást is láttunk, de érdemes kivárni! A pincérek gyorsak, kedvesek, jókedélyűek, az ételek különlegesek, nagyon finomak,bármit kóstoltunk. A Poroszlón töltött nap alatt háromszor is itt...
2023.08.16barátokkal
Gyenge
Halételek: mélyfagyasztásból felengedett halszelet zsirban ázva, száraz pontyszelet, rízs kemény és ehetetlen, krumplipüré azott ragacs, liminádé csak cukros szörp... Mintha maradékot kaptunk volna.
2023.07.30gyerekekkel
Kiváló
Mindenkinek csak ajánlom az éttermet. Kedves gyors kiszolgálás. Finom ételek. Ilyen finom babgulyást még nem ettem! Rengetegen voltak, mégis gyorsan, pontosan, dolgoztak a pincérek. Le a kalappal mindegyikük előtt. Szakmailag, emberileg, kedvességben.
Népszerű szállások a környéken
Fűzfa Hotel és Pihenőpark Poroszló - Legjobb ár reggelivel
Legjobb ár reggelivel
2024.12.01-ig
Fűzfa Hotel és Pihenőpark Poroszló
96.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Hunguest Saliris Egerszalók - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
136.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Kumánia Kisújszállás - Nem csak a húszéveseké a világ
Nem csak a húszéveseké a világ
2024.05.31-ig
Hotel Kumánia Kisújszállás
91.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval