Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kiváló nyári választás - apró hendikepekkel

Kormorán Étterem és Panzió PoroszlóKormorán Étterem és Panzió Poroszló a térképen

2022. júniusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2022. június 7.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Pünkösd vasárnap 11-en ültük körül a számunkra terített asztalt a teraszon. Annak ellenére, hogy az étterem kívül-belül zugig volt (sőt, a betévedők fürtökben állva vártak megürülő asztalokra), mi pedig a la carte egyenként rendeltünk, villámgyors, s emellett kifejezetten kedves, udvarias, mosolygós kiszolgálást kaptunk.

Az ételek megfelelő hőmérsékleten kerültek asztalra, ízletesek és méretesek (azaz nagy adagok) voltak, az árak abszolut értékben is, a minőséghez képest pedig pláne mérsékeltek.

Két oka van mégis, amiért összességében nem tudtunk maximális pontot adni:
1.
A teljesen körben (4-oldalról) nyitott kerthelyiségben a dohányzás tiltása önmagában is értelmetlen túllihegés, de különösen, hogy a kijelölt dohányzóhely ugyanezen kerthelyiségnek kvázi a közepén van, épp csak egy nagy lépéssel távolabb az asztaloktól, mint az asztalok egymástól. Hogy miért nem lehet - legalább a kerthelyiség legtávolabbi részén - néhány (senkit nem zavaró) dohányzóasztalt kijelölni, az kiábrándító rejtély.
2.
A jéggép nem működött, a hűtőszekrények pedig nem győzték (nem győzhették) az őrületes pörgést, ezért az italok egyike sem volt elég hideg (szerencsére meleg sem).
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló

Kormorán Étterem és Panzió további értékelései

2023.09.24gyerekekkel
Kiváló
Érdemes jókor menni, vagy előre foglalni, mert a hely hatalmas terasza ellenére mindig teltház van. Sorbanállást is láttunk, de érdemes kivárni! A pincérek gyorsak, kedvesek, jókedélyűek, az ételek különlegesek, nagyon finomak,bármit kóstoltunk. A Poroszlón töltött nap alatt háromszor is itt...
2023.08.16barátokkal
Gyenge
Halételek: mélyfagyasztásból felengedett halszelet zsirban ázva, száraz pontyszelet, rízs kemény és ehetetlen, krumplipüré azott ragacs, liminádé csak cukros szörp... Mintha maradékot kaptunk volna.
2023.07.30gyerekekkel
Kiváló
Mindenkinek csak ajánlom az éttermet. Kedves gyors kiszolgálás. Finom ételek. Ilyen finom babgulyást még nem ettem! Rengetegen voltak, mégis gyorsan, pontosan, dolgoztak a pincérek. Le a kalappal mindegyikük előtt. Szakmailag, emberileg, kedvességben.
Népszerű szállások a környéken
Fűzfa Hotel és Pihenőpark Poroszló - Legjobb ár reggelivel
Legjobb ár reggelivel
2024.12.01-ig
Fűzfa Hotel és Pihenőpark Poroszló
96.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Hunguest Saliris Egerszalók - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
136.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Kumánia Kisújszállás - Nem csak a húszéveseké a világ
Nem csak a húszéveseké a világ
2024.05.31-ig
Hotel Kumánia Kisújszállás
91.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval