Fűzfa Hotel és Pihenőpark Poroszló - Vendégvélemények összefoglalója
A Fűzfa Hotel és Pihenőpark Poroszló a Tisza-tó közelében található, csendes környezetben, ideális pihenésre. A szobák tágasak, klimatizáltak, felújítottak, és az ágyak kényelmesek; az ablakon szúnyogháló gondoskodik a nyugodt éjszakáról. A felszereltség 4 csillagos szintet idéz, és a belső terek igényes hangulatot sugároznak. A wellness kínálata magába foglalja a külső termálmedencéket és a beltéri medencéket, lehetővé téve a 024 órás használatot és a szaunázást.
A gasztronómia svédasztalos reggelivel és vacorával, változatos és egészséges ételekkel gondoskodik a gasztronómiai élményről. A grátisz esti bor és limonádé gesztusa kedvező ár-érték arányt erősíti, és a borválaszték is kellemes. A környék tökéletes a Tisza-tó felfedezésére: a séták, kerékpározás és a közeli Ökocentrum kedvezményes belépője is igénybe vehető. A szállodát kísérő programkínálat sokrétű: bowling, billiárd, pingpong, léghoki és egyéb szórakozási lehetőségek széles kínálatot adnak. A személyzet udvarias és segítőkész, a tulajdonosok közvetlensége pedig hozzájárul a családias hangulathoz és a folyamatos karbantartáshoz. A kert környezete virágos, a környéken továbbá állatpark és barátságos légkör várja a vendégeket. Összességében a Fűzfa Hotel és Pihenőpark Poroszló kiváló árérték arányú, nyugodt, családbarát szállás a Tiszától és a természet közelségében.
A személyzet segítőkész volt és kedves, udvarias.Reggeli bőséges svéd asztal. Szuper kinti medencék. jakuzzik egy kicsit meleg volt nekem.Csak egy -két kis hibák voltak nem figyeltünk arra hogy a klima fizető. és a uszoda is csak este 20:00 van nyitva és a bowling pálya is.Remek hely csak ajánlani tudom .
Először jártunk a Fűzfa Hotelben. A recepción nagyon kedves volt a hölgy, aki mindenről tájékoztatott minket, mielőtt a szobánkat elfoglaltuk volna. A szobánk emeleti volt, szép tágas és tiszta. Az étteremben a személyzet nagyon udvarias, és szolgálatkész volt. Első este 5-féle ételből választhattuk a vacsoránkat,ami bőséges, és finom volt.
A második naptól a reggeli és a vacsora is svédasztalos volt és nagyon bőséges választékú. Mindennel meg voltunk elégedve. Egyetlen dolog volt, ami nem tetszett: az utolsó nap reggel 10 óráig kellett elhagyni a szállodát (mint általában mindenhol) de az udvari termálvizes medencét már nem használhattuk 10 óra után , pedig szerettük volna és ott akartunk ebédelni az étteremben, de csak 3000 Ft/fő fizetése ellenében tehettük volna meg, amit rendkívül soknak találtunk 1-2 óra fürdésre. Más szállodákban ezt a távozási napon megengedik felár nélkül is. Ez volt az egyetlen negatívum. Valószínű még vissza fogunk ide jönni, mert egyébként egy nagyon kellemes hely a pihenésre. 2019. február 21. középkorú házaspár
Kellemes három napot töltöttünk párommal a Fűzfa hotelben.Pihenésre kifogástalan szállás,és a környéke.A személyzet segítőkész, barátságos,a menüválaszték tetszett,az ételek ízlettek.Ami fontos még számunkra,a televízió csatornaválasztéka is kielégítő volt.Összességében csak jó emlékekkel távoztunk.
Rendkívül tartalmas két napot sikerült eltölteni a Füzfa Hotelben Poroszlón. Tartalmas élményt, szórakozást nyújtott a ÖKO centrum, azon belül is az édesvizi akvárium. Igaz, hogy már a szezon végén mentünk, de azzal a céllal, hogy felderítsük a terepet egy hosszabb lélegzetű nyári szállásfoglalásra.
Egy szép,őszi hétvégét töltöttünk a Fűzfa Hotel és Pihenőparkban. Nagyon tetszett az elhelyezkedése,közel a Tisza tóhoz és az Öko-Centrumhoz. Gyönyörű idő volt és átsétáltunk a Tisza tó mellett az Öko-Centrumba,csónakáztunk a tavon,majd meglátogattuk a parkot,az érdekes állatvilágával és a szép édesvízi akváriumot,ami csodálatos és tanulságos volt.
A szálloda személyzete kedves,készséges volt. A szoba tisztasága is megfelelt,sajnos pont a konyha feletti szobát kaptuk,ami nem a legcsöndesebb volt. Az ételek nagyon finomak és választékosak voltak,a reggelinél hiányoltam,hogy csak gyümölcsjoghurtok voltak, semmi kefir nem volt. A kinti termálmedence jó,de az nem igazán jó,hogy csak 9-től van nyitva reggel az úszoda. Nagyon kellemes hely,biztos,hogy még visszatérünk majd ,mert jó kikapcsolódási és kirándulóhely. Szívesen ajánlom a barátaimnak is.
Tökéletes hely, egy csendes, csodás helyen. A személyzet udvarias, segítőkész. Többféle szórakozási lehetőség, szinte minden igényt kielégítő. Hiányzott az egyébként szépen kialakított uszoda és kinti medencék közötti átjárhatóság. (Lezárt részek miatt) Az étel adagok hatalmasak, valószínű helyi sajátosságok miatt időnként más, szokatlan ízvilág került a tányérra.
Pünkösdi hosszú hétvégét töltöttük Poroszlón a Pihenőparkban. A szoba nagysága, tisztasága megfelelő volt. Azonban a szoba elrendezésében nem tartom szerencsésnek, hogy a hűtőszekrényt az ágy mellé tették. Éjszakai ki-be kapcsolása zavarta a pihenést. A személyzet udvarias és segítőkész.
A csomag tartalmazott l nap kerékpár használatot, ha nem lett volna erre lehetőség 3000 Ft-ot kellett volna fizetni kerékpáronként. Ezt nagyon soknak találom. Sajnos a kerékpárok igencsak rossz állapotban voltak. Rozsdás, a kerék pár méter megtétele leengedett. Azért sikerült sok válogatás után megfelelőt találni. Az étkezés bőséges svédasztalos reggeli és vacsora. Amint fogyóban volt az étel a pincérek máris pótolták. Az ár-érték arány megfelelő. Az uszoda és a szabadban lévő medence nagyon jó. Az apróbb hibáktól eltekintve jól éreztük magunkat.
Azért választottuk ezt a Hotelt, mert a fekvése nagyon megtetszett, szép környezetben található. Remek kikapcsolódást nyújtott, a kerékpárturizmusra kiválóan alkalmas.
Remek programokkal állnak az itt pihenők rendelkezésére! Az ételek finomak és változatosak, a kiszolgálás figyelmes! A wellness szolgáltatásaik jók. A szoba kényelmes.
Az étterem dekorációját újra kellene gondolni. (Szegény elpusztított állatok bámulnak a kajánkba...) A fürdőszoba egyes elemei elhasználódtak. A hotel elhelyezkedése kitűnő, nagyon jó gondolat a kisállatok jelenléte! Sok szép virág van mindenütt.