babii22 étterem értékelései

Értékelései
0
3
4
2
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg babii22 értékeléseit!

Olvasd el babii22 étterem értékeléseit!

Hangulatos évfordulós vacsora -

Calico Jack Pub Debrecen

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 21.
Már második alkalommal ünnepeltük itt az évfordulónkat, nagyon hangulatos hely. A teraszon ültünk, kellemes volt. A pincérek kedvesek, figyelmesek. Az ételek nagyon szépen tálaltak, finomak, és kiadósak. A tányéron lévő ízek nagyon jól passzoltak egymáshoz. A desszertek különösen jók és látványosak (pl. házi krémes). Biztosan visszatérünk még..
Megosztom
2017. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy vasárnapi túrát követően szerettünk volna ebédelni, összesen 7-en voltunk. A környéken ezt a helyet találtuk, nagyon szimpatikusnak tűnt. Amint elfoglaltunk volna egy szabad asztalt, egyből odalépett hozzánk egy felszolgáló hölgy, és közölte, hogy nem tudnak bennünket kiszolgálni, ugyanis 6 fő felett csak előzetes bejelentkezés alapján fogadnak.
Megosztom
Szülinapi vacsora -

Grill Gödör Sárospatak

2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nyaraltunk a környéken, és szombat estére, párom szülinapjára kerestem egy helyet, ahol meccsnézés közben tudunk vacsorázni. Erre a helyre esett a választás, a személyzet kedvesen fogadott. Vacsorára Laci pecsenyét kértünk, de közölték, hogy sajnos elfogyott (19:30-kor). Helyette rántott sajtot ettünk, ami finom volt, éppen jóllaktunk vele.
Megosztom
2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 4.
Az évfordulónkat ünnepeltük ebben az étteremben. A környezet nagyon kellemes, hangulatos, igazán igényes. A kiszolgálás gyors volt és udvarias. Az ételek kiadósak voltak, azonban a két megrendelt főételből az egyik picit kevésbé ízlett. Nem olcsó hely, de cserébe különleges ételek szerepelnek az étlapon, ha valaki kedveli az extravagánsabb dolgokat.
Megosztom


TérképX