Borka6 szállás értékelései

Értékelései
4
5
2
4
0
0
1

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Borka6 értékeléseit!

Olvasd el Borka6 szállás értékeléseit!

Majdnem tökéletes természetközeli szállás -

Szent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagy várakozással érkeztünk a szállodába. Gyönyörű környezet, szép épület, komfortos szobák, átlagosan ízletes vacsora. Azonban lehetne arra figyelni, hogy érkezéskor ne kelljen a fürdőt takarítani egy kisebb felújítás után, és hogy az étteremben ne kényszeredett mosollyal szolgáljanak fel este még akkor sem, ha mi vagyunk az egyedüli vendégek, hiszen erről nem mi tehetünk.
Megosztom
Remek, nyugalmas vidéki szálláshely -

Fészek Fogadó Mosonmagyaróvár

2018. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. május 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Fészek Fogadóban kedvesség, rugalmasság, nyugalom, kényelem és tisztaság fogadott bennünket. Baráti társasággal szálltunk meg, és bár csak egyetlen éjszakát töltöttünk itt, ár-érték arányban több, mint megfelelőnek találtuk a szállást. Külön köszönet az orchideáért az ablakban, nagyon kedves emlék marad.
Megosztom
Remek szálloda, szuper személyzet -

Hotel Famulus Gyôr

2013. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. június 24.
A szállodáról különlegesen jó emlékeink vannak. Könnyen megtalálható, jó helyen van, tiszta, modern, kényelmes, jó az ár-érték arány. A személyzet pedig csillagos ötös, főleg a recepción dolgozó hölgyeket tekintve. Ott tartózkodásunk alatt ritka segítőkészséget, figyelmet és rugalmasságot tapasztaltunk. Ha ismét szállásra lesz szükségünk Győrben, biztosan újra ezt a szállodát választjuk.
Megosztom
Kényelmes szállás baráti áron -

Kispipa Panzió Szombathely

2013. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. június 24. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kedves vezetés, törődés, tisztaság, nyugalom, kényelem jellemzi a szállást. Mindez kedvező áron, viszonylag közel a városközponthoz. A tulajdonosok rugalmasak, kommunikatívak, figyelnek az előzetes kérésekre és az utólagos véleményre is. A szoba újszerű, otthonos, a kerthelyiség barátságos. Legközelebb is szívesen jövünk, ha Szombathelyen járunk.
Megosztom


TérképX