Carol1 étterem értékelései

Értékelései
2
6
4
1
0
0
8

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Carol1 értékeléseit!

Olvasd el Carol1 étterem értékeléseit!

Balaton legfinomabb pizzája es sütije -

Pizza Pazza Zamárdi

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 11.
Tegnap és ma is ott ebédeltünk, több éve , évtizede járunk ide gyermekeimmel, feleségemel. Nagyon finom itt minden, megfizethető árakon. Csak ajánlani tudom.
Megosztom
a világ közepe -

Vár Kávézó Szigliget

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 11.
Ezt a kézműves fagyit aki nem probálta, nem tudja mi a fagyi szó jelentése. Évek óta járok csak a fagyiért és a minőségi kávéért és házi szörpökért ide. Ez a nely tényleg a volág közepe.
p.s.NARANCSOS ÉTCSOKI FAGYIT TILOS ITT ENNI, AZT CSAK ÉN EHETEK, ANNYIRA "ROSSZ",NE IS PRÓBÁLD KI, MERT ROSSZUL LESZEL TŐLE....én meg a hiányától.
Megosztom
2014. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 3.
Feleségem rábeszélésére mentem el. A kávézó nem olcsó, áraival eléggé markánsan bánnak. De, finom kávét ittam itt, én örmény narancsos választottam, és majdnem úgy is éreztem magam, mint Oroszország egykori csatlós országában, csak a helység nagyon sötét, a bútorok piszkosak, és kopottak, nagyon használtak. Kevés a hely, de ezek ellenére mindig zsúfolt.
Megosztom
2015. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Több hónapig jártam ide a feleségemmel, télen is. Egyre lassúbb lett a kiszolgálás a konyha miatt, es az ételeket elégetve is felszolgálták, mintha mi sem történt volna. Többet már nem megyek oda, mégha más lehetőség nem lesz a környéken akkor sem. Csak üdítőig 34 percetvártam, az étel 60 perc alatt nem készült el.
Megosztom


TérképX