Csilla1967 szállás értékelései

Értékelései
4
4
0
3
0
1
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Csilla1967 értékeléseit!

Olvasd el Csilla1967 szállás értékeléseit!

Téli feltöltődés! -

Hotel FIT Hévíz Hévíz

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 13.
Kiválóan éreztük magunkat. A gyógyvizes medence megfelelő, de egy kicsit zsúfolt volt a sok vendég miatt. A jakuzzi állandóan foglalt volt, így azt a kapacitása miatt, nem tudtuk élvezni. Feltaláltuk azért magunkat mert a szauna és a gőzkabin kárpótolta a pezsgőfürdőt. Az étterem minden igényt kielégített. A személyzet udvarias és segítőkész volt, minden kérésünk teljesítve lett.
Megosztom
Így képzeltem a pihenésem! -

Hunguest Hotel Forrás Szeged Szeged

2018. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 18.
Csodás hely, remek fürdővel. Minden igényt kielégítő hétvége. Kár hogy nem a legmegfelelőbb helyen ettem a halászlét. De ez az Én hibám. Jövőre másképp lesz. Köszönet a Hotel minden dolgozójának. Pazar a szálloda, udvarias a személyzet. Minden igényt kielégítő szolgáltatások. Jó lett volna kipróbálni a boiling pályát is, de állandóan foglalt volt.
Megosztom
2018. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. június 19. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Csodálatos környezetben, varázslatos hétvégét töltöttünk. Köszönet a szálloda minden dolgozójának, hogy minden apró részlet is a helyén volt. Életemben már sok helyen megfordultam, de úgy érzem, ez a hely minden értékelésemben az első helyet érdemli! Szeretném újra igénybe venni a szálloda szolgáltatásait. Bevallom, nem sikerült mindent kiélvezni.
Megosztom
Kellemes lazítás. -

Baranya Hotel Harkány

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Köszönöm a szálloda minden dolgozójának a munkáját hogy kellemes környezethez és felejthetetlen élményhez segítettek bennünket. Nagyon finom ételeket kaptunk, és nagyon figyelmesek voltak velünk. Egy kis kritika is hozzá tartozik az igazsághoz. Első nap szerettem volna inni egy pohár igazi villányi bort. Sajnos valami nagyon rossz minőségű kannást sikerült felszolgálni.
Megosztom


TérképX