davidkriszti étterem értékelései

Értékelései
2
5
4
17
0
1
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg davidkriszti értékeléseit!

Olvasd el davidkriszti étterem értékeléseit!

Kultúrák fúziója a Liszt Ferenc téren -

Karma Budapest

2013. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 18.
Barátokkal voltunk a Karmában, és igazán kellemes élmény volt. A dekoráció eszméletlen hangulatos, és nem kell megijedni, mert ugyan alapvetően azt sugallja a dizájn, hogy keleti étteremben járunk, de van itt olasz, vietnami, indiai, magyar, francia gasztronómiai különlegesség.
Megosztom
igazi Goa érzés a Balatonnál -

Guruljon az élet! pihenőhely Csopak

2013. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon tetszett ez a hely. Ha valaki járt már Indiában, Goában, akkor azonnal tudja, hogy mit jelent, ha azt mondom, hogy bájos goa-i kávézóra emlékeztet. Ha valaki még nem járt Goán, akkor lényegesen olcsóbban megtapasztalhatja ezt az érzést itt. Gyönyörű táj, a hely minden pontjáról rálátni a Balatonra.
Megosztom
Igazi fúziós konyha élmény -

PálffY'tália Étterem Győr

2013. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 12. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többször jártunk már itt, az egyik kedvenc helyünk Győrben. Az elhelyezkedés nagyon kedvező, ugyanis Győrben a belváros szívében található, a főtéren, így a programok esetén egyszerre vacsorázhatunk és nézhetjük a programot. A hangulata kellemesen elegáns, egy csipet olasz érzéssel fűszerezve. A konyha alapvetően olaszként van hirdetve, de mi inkább fúziósnak gondoljuk.
Megosztom
Lenyűgöző látvány, lenyűgöző ízek -

Huber Étterem Fertőrákos

2013. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. augusztus 12.
Az étterembe belépve rendkívül ízléses és különleges látvány fogadott minket. A helynek igazán van atmoszférája, rendkívül tetszett mindkettőnknek! A pincérünk eleinte nem volt annyira udvarias, valószínűleg a nagy forgalom miatt kissé túlterhelt volt a csapat. A vacsora végére azonban mindennel és mindenkivel meg voltunk elégedve.
Megosztom


TérképX