![]() 2020. augusztus 12.a párjával járt itt
2020. augusztus 12.a párjával járt itt Már harmadszorra térünk vissza Füredre ezt a hotelt választva. Füredi árakhoz képest egész jó. A szoba sajnos elég zajos, ha az ember nyitott ablaknál szeretne aludni, ugyanis közvetlenül a 4 sávos út mellett fekszik és már elég korán beindul az élet és későn csillapodik. Csukott ablaknál ilyen gond nincs, hiszen jól szigetelnek a nyílászárók.
Falhűtésesek a szobák, de a nyugati tájolás miatt nagyon nehezen bírkózik meg a kinti 35 fokkal, előfordult, hogy 27 fokos volt a szoba. Rákérdeztünk, hogy hogyan lehet állítani a hőfokon, mert nagyon melegünk van és a szobában lévő termosztátot hiába nyomkodtuk. Úgy tájékoztattak, hogy központi vezérlés van, és nem tudunk változtatni. Egyszóval nekem azért a falhűtés mellé elkelt volna egy ventilátor, hogy jól érezzem magam a kánikulában! De tény és való, hogy a nyugati fekvésű redőnytelen szobáknál (sötétítő viszont van) a kánikulában még a 27 fok is barátságosnak mondható! :-)
 A személyzet egyébként nagyon kedves, az egész szálloda nagyon tiszta és jó illatú! A reggeli svédasztalos, bőséges és választékos! A kemping strandja nagyon közel van, a központ kellemes sétával simán megközelíthető! A recepción kedvezményes strandbelépőt kínálnak a kemping strandjára. Az Annagóra Aquapark, egy bevásárlóközpont (TESCO és sok más üzlet, patika), ALDI, SPAR tényleg egy köpésre van. Összességében elégedetten távoztunk!
![]() 2020. augusztus 12.a párjával járt itt
2020. augusztus 12.a párjával járt itt A maga egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége! Kockás terítő, pad, roppant ízletes ételek, amiket a vendégek mellett látványgrillen készítenek, bőséges adagok és nagyon kedves, készséges pincérek (mindig megkérdezték, hogy ízlett-e az étel - ezt máshol nem tapasztaltam)!
Közel van a Tagore sétányhoz a főútvonal mellett, de abszolút nyugalomban fogyaszthatja el az ember a vacsoráját! Mindig itt eszünk, ha Füreden nyaralunk! Nem érdemes bedőlni a csábító helyek [moderálva - a szerk. ] vonzásának, mert csalódni fogunk, ellenben itt sosem! Szívből ajánlom mindenkinek!
![]() 2020. augusztus 12.a párjával járt itt
2020. augusztus 12.a párjával járt itt Már sokszor elmentünk mellette és mindig sokan vannak, gondoltuk, hogy ez biztosan nagyon jó hely lehet. Csábító a környezet az árnyas fákkal, rattan bútorokkal, tavacskával, aranyhalakkal, élő zenével, de a jó eddig tart csupán! Hosszú percekig ültünk (majdnem elmentünk ez miatt), mire a pultnál támaszkodó 6 pincér közül valaki méltóztatott észrevenni és kihozni az étlapot.
Az étlap nem elég informatív, nincs részletezve, hogy egy-egy fantázianévvel ellátott fogás mit tartalmaz, ha a pincérnél rákérdez az ember, akkor nem tud válaszolni teljes értékűen, viszont arrogánsan! Az étel katasztrofálisan ízetlen, sótlan, a hús nyers (csülköt például nem lehetett elrágni sem), a desszert (gundel palacsinta) egyáltalán nem volt édes! Az ételekhez külön fizetendő a köret és a számla automatikusan tartalmazza a 12,5% szervízdíjat, amit igazából nem érdemelnek meg! SZÉP kártyát nem fogadnak el! Egyáltalán nem ajánlom és nagyon bánom, hogy elcsábultunk!