DobriKata étterem értékelései

Értékelései
4
4
3
1
0
0
21

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DobriKata értékeléseit!

Olvasd el DobriKata étterem értékeléseit!

Őszi kirándulás -

Anno Taverna Balatonszárszó

2020. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. október 12.
Véletlenül álltunk meg itt ebédelni. Nem voltak sokan, a pincér hamar fel is vette a rendelésünket. Nagyon finom kézműves sőrt lehet találni az étlapon, igy amellett döntöttem. A fokhagyma krémleves kellően izes, de nem túl tömény fokhagyma izzel rendelkezett. A választott 1 személyes grill tál és a Cigány pecsenye finom volt.
Megosztom
Egy klassz helyen , egy klassz vacsora -

Rózsa Étterem Mezőkövesd

2018. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. február 4.
Ízletes és gusztusosan tálalt ételek. Bőséges mennyiség, igaz a választék nem túl bőséges. Ami végül is nem hiba, de lehetne kicsit bővebb a repertoár. De amit kaptunk az mint a szemünket, mind az ízlelőbimbóinkat kényeztette. A pincér nagyon kedves volt, de jó lett volna, ha esetleg "rámenősebben" ajánlja az ételeket. ( miben mi van, hogy van elkészítve.
Megosztom
Kirándulás Fehérvárra -

Salvator Étterem Székesfehérvár

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 20.
Nagyon kellemes hely, finom, ízletes és nagyon bőséges adagú ételekkel. Udvarias, figyelmes pincérek. Tiszta a mosdóhelyiség is, bár szappan az éppen nem volt. Elég sokat kellett várni az ételre, de ezt a pincér már a helyfoglalás előtt jelezte.( Sokan voltak)Bátran ajánlom aki finomat és nem túl drágán enni szeretne Székesfehérváron.
Megosztom


TérképX